Resort în mijlocul unei rezervații naturale

Simte natura

Balvanyos Resort

Balvanyos Resort este o oază de linişte cu aer curat, situat în Ținutul Vulcanilor, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana, situat pe DN 11C între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc. Resortul vă oferă condiţii ideale pentru un sejur de neuitat.

Grand Hotel Balvanyos amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a munţilor Bodoc, poate fi gazda Dvs. în orice anotimp. Primăvara vă puteţi declara sentimentele de dragoste în mirajul razelor de soare care deschid mugurii copacilor, vara puteţi petrece vacanţe cu familia făcând excursii la Lacul Sf. Ana, Tinovul Mohoș şi în împrejurimi, iar toamna puteţi admira mantia arămie a pădurii sub un soare blând, iar în timpul iernii vă puteţi bucura de o atmosfera de sărbători cu aroma vinului fiert, zgomotul plăcut al focului din șemineu și un peisaj de basm.

Balvanyos Resort

Resortul este o adevărată destinație gourmet și un loc pentru diverse evenimente. Cele trei restaurante diferite oferă oaspeților noștri experiențe culinare unice și oferă o locație perfectă atât pentru evenimente de familie, cât și pentru afaceri. Restaurantul nostru GastroLab Restaurant&Terrace oferă mâncăruri tradiționale reinterpretate, restaurantul Forest din hotel oferă preparate din bucătăria internațională, iar restaurantul nostru Fork promite specialități fine dining și o selecție de vinuri premiate din toată lumea. Cea mai nouă sală de evenimente Grund este potrivită pentru organizarea de evenimente pentru 140-200 de persoane.

Balvanyos Resort

Detalii

Grand santerra Spa

Grand santerra Spa

Printre izvoare tămăduitoare și brazi seculari, Grand Santerra Spa este o oază de liniște și de recreere care potentează farmecul acestui loc binecuvântat, oferind spații interioare și exterioare ce se impletesc firesc și fără efort. Piscine încălzite ascunse printre conifere, pentru experiențe spa individuale, saune și multe locuri de relaxare, o îmbinare de piatră și lemn, plante, apă și foc, creează împreună un mediu seren și armonios.

Mai mult
Grand santerra Spa

Adventure Park & Activități

Adventure Park & Activități

Te așteptăm cu numeroase activități atât în interior cât și în aer liber. Îți poți testa limitele la Parcul de aventură, unde avem diferite trasee de cățărare, obstacole pe copaci, și tiroliene. Sub supravegherea profesională a colegilor noștri, traseele noastre pot fi folosite în siguranță pentru toate grupele de vârstă.
Pe lângă parcul nostru de aventură, vă recomandăm peretele de cățărare, tir cu arcul, terenul nostru de sport multifuncțional, tururi organizate pe jos, tururi off-road, excursii cu biciclete electrice și mașini electrice.

Detalii
Adventure Park & Activități