Szállás a természetvédelmi terület szívében

Érezd a természetet

Balvanyos Resort

A Balvanyos Resort a vulkánok földjén, a Szent Anna tavat körülvevő erdőben helyezkedik el a Tusnádfürdőt és Kézdivásárhelyt összekötő DN 11C nemzeti úton. A resort szálláshelyeinek egyedi belsőepítészete, a művészeti alkotások sokasága, a szobák minőségi felszereltsége és a személyzet szolgálatkészsége, összességében garantálják a felejthetetlen élményt minden idelátogatónak.
A kiváltságos elhelyezkedéssel rendelkező szállodából mennyei kilátas nyílik a Bodok hegységre, a Grand Hotel Bálványos bármelyik évszakban maradandó élmennyekkel kecsegtet. Tavasszal, amikor az életet adó napsugarak a fák első rügyeit csalogatják elő, a szerelmi vallomások varázslatos helyszíne lehet szallodánk környéke.
A nyár a családi vakációk ideje, emlékezetesek lehetnek a kirándulasok a Szent Anna-tóhoz vagy a Mohos tőzegláphoz. Ősszel az erdő csodálatos színpompával csalogatja hosszú sétákra a természet kedvelőit, míg télen a forralt bor illatával és a kandallónk pattogó tüzével átitatott mesés téli ünnepi hangulattal várjuk a pihenni vágyókat.

Balvanyos Resort

A Balvanyos Resort igazi gourmet desztináció és sokszínű rendezvény helyszíne. Három különböző étterme egyedi kulináris élményeket kínál vendégeinknek, tökéletes helyszínt nyújt családi és üzleti rendezvényeknek egyaránt. A GastroLab Restaurant&Terrace éttermünk újragondolt hagyományos ételeket kínál, a szálloda Forest étterme nemzetközi konyhával vár és Fork éttermünk fine dining különlegességekkel, illetve minden igénynek megfelelő díjnyertes bor választékkal kecsegtet.
A legujabb Grund rendezvénytermünk 140-200 fős rendezvények szervezésére alkalmas. Egyedi belső designnal, tágas, rugalmas elrendezéssel konferenciák, workshoppok, állófogadások, de akár bankettek és lakodalmak tökéletes helyszíne lehet.

Balvanyos Resort

Részletek

Grand santerra Spa

Grand santerra Spa

A Grand Santerra Spa a nyugalom és felüdülés oázisa, amely a gyógyító források és az évszázados fenyőfák ölelésében terül el, a hegyvidéki terület varázsát nyújtva, tökéletes harmóniával fonva össze a külső és belső tereket.

Itt a melegvizes medencék páracsendje belesimul az erdő susogásába, az igényesen kialakított terek egyedi élménnyé sűrűsödnek, a többféle szauna és a temérdek pihenőhely számtalan élményt kínálnak.

Részletek
Grand santerra Spa

Kalandpark és aktivitások

Kalandpark és aktivitások

Számos kültéri és beltéri szabadidős tevékenységgel várunk a Balvanyos Resortban. Kalandparkunkban kipróbálhatod határaidat és képességeidet, ahol különböző nehézségi fokozatú kötélpályával, mászó és akadálypályáva, tiroli pályával várunk. Kollegáink szakszerű felügyelete mellett, biztonságosan használhatóak pályáink, bármely korosztály számára. Kalandparkunk mellett ajánljuk a mászófalat, íjászatot, multifunkcionálus sportpályánkat, szervezett gyalogtúráinkat, off road túrákat, kirándulásokat elektromos kerékpárokkal és elektromos autókkat.

Részletek
Kalandpark és aktivitások