Gastronomie la înălțime

Bucura-te de arome.

Fork the restaurant

Restaurantul Fork cu specific gourmet, amenajat după un concept inedit, propune o experiență culinară fine dining de neuitat, cu preparate exclusiviste create de Chefii noștri bucătari.

Restaurantul cu standarde foarte ridicate, funcționează à la carte, având și meniuri de degustare, cu posibilitatea organizării de cine de degustare cu sau fără wine pairing, pentru grupuri selecte.

Vă așteptăm cu bucătari și somelieri pasionanți și devotați, care doresc să transforme evenimentul dumneavoastră într-o adevărată experiență culinară.

Restaurant Forest

Restaurantul nostru principal este ideal atât pentru cine romantice sau în familie cât și pentru organizarea evenimentelor cu pâna la 200 de participanţi: nunţi, botezuri, cine festive, recepţii, petreceri, etc. Meniul nostru este un mix atent selectat din bucătăria românească și ungurească tradițională, și câteva finețuri gourmet din bucătăria internațională. Lista noastră de vinuri cuprinde cele mai selecte etichete din România, Ungaria completată cu o mică colecție internațională, toate asortate cu bucatele noastre tradiționale.

Lobby Bar

Lobby barul este completat cu un lounge special decorat, ce te poartă în vremurile interbelice, un amestec de design modern cu vintage, fiind un loc ideal pentru relaxare și socializare.

GastroLab

GastroLab Restaurant&Terrace formează zona rustică a complexului hotelier, care cuprinde un restaurant și o terasă special amenajată pentru gustări tradiționale, scoase chiar din cuptorul bunicii.
Bucătăria inovativă din GastroLab pornește de la origini și rețete secuiești, dar preparatele oferite sunt reinterpretate conform obișnuințelor gastronomice din secolul 21.
Ducem arta culinară la cel mai înalt nivel, oferind experiență gastronomică unică oaspeților noștri.