Evenimente corporate & momente unice

Depinde de tine

Evenimente corporate & conferințe

Balvanyos Resort este locul perfect pentru întâlnirile, conferințele sau evenimentele dumneavoastră corporate sau private. Dispunem de 3 săli de conferințe de diferite dimensiuni, situate în clădirea hotelului și  clădirea Spa-ului dotate cu toate facilitățile moderne de care are nevoie orice companie doritoare de a organiza evenimente corporate, întâlniri de business, teambuilding etc. Sala de conferință Grand Santerra se află la etajul 2 al Spa-ului, are dimensiunea de 240 m2, și poate fi divizată în 2 săli, având la mijloc un perete mobil. Este ideală pentru maxim 160 de persoane. Sala poate fi aranjată conform cerințelor clienților. Sala de conferință Grand Santerra se află la etajul 2 al Spa-ului, are dimensiunea de 240 m2, și poate fi divizată în 2 săli, având la mijloc un perete mobil. Este ideală pentru maxim 160 de persoane. Sala poate fi aranjată conform cerințelor clienților.

 

Grund - locația evenimentelor unice

Sala noastră nouă de evenimente cu 140-200 de locuri este locația perfectă pentru organizare evenimentelor extravagante precum
nunți, conferințe, întâlniri business etc. Barul complet echipat, sistemul de sonorizare cu ultima technologie sunt ideale pentru petreceri de neuitat.
Echipa noastră dedicată vă oferă cele mai bune servicii personalizate conform cerințelor Dumneavoastră.