Grand Santerra SPA

Dragi oaspeți!

Grand Santerra Spa poate fi folosit doar de către oaspeți noștri cazați pe bază de certificat Covid, cu programare prealabilă câte 2 ore/zi.

Pentru alte informații vă rugăm să luați legătura cu colegii noștri la adresa: [email protected].

ÎN TRANSILVANIA, ÎN MIJLOCUL UNEI REZERVAȚII NATURALE ...

printre izvoare tămăduitoare și brazi seculari, GRAND SANTERRA SPA este o oază de liniște și de recreere care potentează farmecul acestui loc binecuvântat, oferind spații interioare și exterioare ce se impletesc firesc și fără efort. Căzi pentru baie încălzite ascunse printre conifere, bazine cu ape și încăperi pentru experiențe spa individuale, saune și multe locuri de relaxare, o îmbinare de piatră și lemn, plante, apă și foc, creează împreună un mediu seren și armonios.

Vă invităm să gustați din toate darurile acestui loc binecuvântat, împreună cu noi!

Viziunea noastră: sănătatea are nevoie de o nouă abordare, iar prevenția este medicină viitorului. Spaul este de secole o preocupare pentru o sănătate mai bună, iar noi credem că natura e cea care ne oferă toate uneltele necesare pentru a trăi sănătoși și chiar ne vindecă.

sunt noile repere ale locului.

Padurea Eterna

Sunteți invitați să vă plimbați, să explorați pădurea din jurul spa-ului, să-i sorbiti fiecare sunet, să respirați adânc și conștient, și veți vedea cum fiecare celulă a întregului corp și a minții vă beneficia de o totală refacere. Lăsați-vă sufletul să zburde liber printre copacii deși, într-o fascinantă călătorie a vindecării !
Resursele naturale ale acestui pământ și tradiția locului sunt prețuite și ne-au inspirat să selectăm și să creem ritualuri spa ce rimează cu aerul pur pe un tărâm unde odată
stăpân era vulcanul, cu verdele veșnic de azi, cu florile și cu miresmele locului.

Pure Altitude,

sinonimul francez al rejuvenarii şi frumuseţii prin puterea naturii montane, este casă partenera. Apropierea noastră de « Pure Altitude » nu este întâmplătoare, filozofia lor rimează perfect cu valorile noastre şi cu locaţia de vis a spa-ului nostru. Produsele lor, pe baza de plante rare şi minerale unice, selectate din medii extreme, sunt în acelaşi timp sofisticate, pure şi foarte eficiente. Tratamentele Pure Altitude îmbină toate elementele esenţiale pentru atingerea stării de bine. Muntele este deţinător de forţe naturale şi multiple virtuţi, asigurându- ne: stimulare, protecţie, regenerare şi rezistenţă.