Activități

Fitness

Pentru menţinerea şi îmbunătăţirea sănătăţii, tonifierea musculaturii, pierderea kilogramelor în plus, creşterea condiţiei fizice și pentru un stil de viaţă mai sănătos, vă invităm la sala noastră de fitness de la Grand Santerra Spa, unde puteţi opta pentru cele mai potrivite programe de fitness.

TEREN MULTIFUNCȚIONAL DE SPORT

Petrece un sejur activ în mijlocul pădurii! Terenul multifuncțional de sport poate fi închiriată pentru
basketball, football și tennis. Rezervarea terenului se face la recepția hotelului unde oaspeți noștri primesc și echipament adecvat. Terenul poate fi închiriată și seara cu nocturnă.

BILIARD ȘI TENIS DE MASĂ

Dorești activitate în interior? Vino cu prietenii tăi la o partidă de biliard sau tenis de masă. Cere echipamentul necesar de la recepția hotelului.

Tir cu arcul

Învață să țintești! Trage tirul cu arcul! Arcul, utilizat pe câmpul de luptă sau la vânătoare cu câteva secole în urmă, a devenit relativ recent un sport olimpic. Tirul cu arcul apelează la spiritul competitiv al oamenilor.

Zid de escaladare

Încearcă cățărarea în coardă pe zidul nostru de escaladare. Colegii noștri te vor îndruma în parcurgerea diferitelor trasee în siguranță.

DRUMEŢII – EXPLOREAZĂ ZONA LA PAS

În zona Balvanyos Resort sunt numeroase trasee de drumeție montană cu priveliște frumoasă care conduc la fenomene postvulcanice cum ar fi izvoare de ape minerale, mofete, tinov. Aceste trasee sunt ideale pentru turiștii de toate vârstele şi de toate nivelurile de experienţă şi condiţie fizică.

GHIDAJ TURISTIC: Drumețiile se pot face și cu ghid turistic la cerere la recepția hotelului sau la concierge.

Trasee scurte:

Balvanyos Resort – Peştera Sulfuroasă – Balvanyos Resort (timp de mers 1 oră, marcaj punct albastru, dificultate avansată)

Balvanyos Resort – Băile Fetelor Apor – Balvanyos Resort (timp de mers 30 de minute, marcaj triunghi roșu, dificultate ușoară)

Balvanyos Resort – Băile Fetelor Apor – Izvoarele Tămăduitoare – Balvanyos Resort (timp de mers 40 de minute, marcaj triunghi roșu, dificultate ușoară)

Balvanyos Resort – Băile Mikes – Balvanyos Resort (timp de mers 40 de minute, marcaj cruce roșie, dificultate ușoară)

Trasee lungi:

Balvanyos Resort – Peștera Sulfuroasă – Grota cu Alaun – Balvanyos Resort (timp de mers 1 ora și 30 de minute, marcaj punct albastru, dificultate medie)

Balvanyos Resort – Peştera Ucigaşă – Cimitirul Păsărilor, Tinovul Buffogó – Peștera Sulfuroasă – Balvanyos Resort (timp de mers 3 ore, punct albastru, dificultate avansată)

Balvanyos Resort – Cetatea Balvanyos – Balvanyos Resort (timp de mers 3 ore, marcaj cruce roșie, dificultate ușoară) – pornire din Băile Balvanyos

Balvanyos Resort – Băile Csiszár (timp de mers 1 oră și 30 de minute, marcaj cruce albastră, dificultate medie) – pornire din Băile Balvanyos

GHIDAJ TURISTIC: Drumețiile se pot face și cu ghid turistic la cerere la recepția hotelului sau la concierge.

PLIMBARE CU PONTON PLUTITOR PE LACUL SFÂNTA ANA ȘI ÎNTÂMPINARE CU ȘAMPANIE

Te invităm la o experiență exclusivistă. Pătrunde în Ținutul Vulcanilor, vizitează
Tinovul Mohoș și vino la o plimbare cu ponton plutitor pe Lacul Sfânta Ana.
Închiriem tot pontonul pentru tine, și răcim șampania pentru o ciocnire de neuitat
în mijlocul lacului, înconjurat de mireasma locului.

OBSERVATORUL DE URȘI

Bucură-te de sălbăticia zonei, observă animalele pădurii în habitatul lor natural din siguranța observatorului construit după cele mai înalte standarde în domeniu.

Bence Maté este unul din cei mai faimoși fotografi la nivel mondial a naturii sălbatice. După doi ani de cercetări, din sute de teritorii studiate a ales cel mai potrivit punct de observare pentru fotografierea și observarea urșilor.

Observatorul poate fi accesat cu mașină proprie pe drumul spre Bixad (DN 11 C) unde vă va întâmpina administratorul , după care urmează un traseu de 300 de metri pe jos.

Programul pornește zilnic în jurul apusului, și este pe bază de programare prealabilă la recepția hotelului. https://observatordeursi.ro/

Miniferma de animale

Vizitarea mini fermei de animale din Balvanyos Resort este la fel de distractiv atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Poneii te lasă să le mângâi și în câteva secunde își găsesc un loc special în inima ta.

AVENTURĂ PE 4 ROȚI – TURE DE OFF ROAD

Dacă sunteți interesați de senzații tari, nu ratați o tură off road cu mașini de teren pe traseele montane din zonă. Mașinile sunt conduse de șoferi experimentați,
cunoscători a traseelor pentru a vă oferi o călătorie în siguranță. Programul pornește pe bază de programare prealabilă.

DESCOPERĂ SECRETELE FAIMOSULUI KÜRTŐSKALÁCS

Kürtőskalács este cozonacul de sărbătoare al familiilor secuieşti, fiind un simbol al maghiarilor transilvăneni, un desert îndrăgit de toată lumea. Cel mai delicios kürtőskalács este cel
proaspăt copt, cu o crustă crocantă şi interior moale. Participă la workshopul nostru și prepară-ți și tu propriul cozonac, vezi cum se pune aluatul pe băț și cum se coace tocmai bine.

Acest workshop se organizează pentru un grup de minim 6 persoane, și doar pe bază de programare prealabilă.

 

 

Pentru mai multe programe organizate vă recomandăm să consultați lista completă: Activitati 2021