Meniu SPA

Tratamentele noastre spa sunt destinate detoxifierii, re-mineralizării, oxigenării şi revigorării întregului organism, îngrijirii corpului, sănătăţii şi pentru eliminarea stresului. Indiferent dacă optaţi pentru parcurgerea circuitului termal sau pentru alte tratamente spa, veţi avea posibilitatea de a face din oricare astfel de experienţă, una personală, de cuplu sau de grup, după preferinţe. Tratamentele şi activităţile pe care vi le propunem sunt potrivite tuturor celor care sunt în căutarea îmbunătăţirii stilului de viaţă şi a celor care îşi iau răgazul de a şi reîncarcă bateriile sau de a-şi îngriji sănătatea.

BALVANYOS PĂMÂNT VULCANIC

Tratamentele noastre speciale

TERRA VULCANICA - 50/80 minEUR 54/ 72/ pers.

Masaj cu Pietre Vulcanice/Relaxare profundă/Detensionare musculară/Îmbunătăţirea circulaţiei şi a metabolismului .
Încălzim pietre vulcanice bine şlefuite în apă, pentru un masaj delicat dar profund al întregului corp şi al feţei. Căldura din pietre, ce însoţeşte masajul, permite pătrunderea în straturile cele mai adânci ale muşchilor.
Tratamentul reduce puternic durerile
musculare şi creşte flexibilitatea în articulaţii. Câteva picături de ulei esenţial răcoritor de Pin o să va poarte într-o minunată călătorie a confortului minţii. Este, poate, cel mai eficient tratament spa pentru reducerea stresului.

RASUL – 45 minEUR 47/4 pers., Eur 39/3 pers., Eur 35/2 pers., EUR 28/1 pers

Detoxifiere/Remineralizare/Piele hidratată/Revigorare a întregului organism.

Aducem împreună tradiţii de detoxifiere străvechi, prin faimosul „Rasul”, şi resurse naturale locale de vindecare recunoscute de veacuri, într-o facilitate spa în varianta cea mai actuală, pentru a vă oferi o experienţă greu de egalat. Amestecăm Argilă Albastră din Câmpia Transilvaniei, cu adevărat unică prin bogăţia de minerale, cu Apă de izvor proaspătă din aria Balvanyos. Argilele sunt dintotdeauna sinonimul purificării şi exfoliază pielea eficient. Adăugăm şi câteva picături de ulei esenţial de Pin, un excelent remediu pentru epuizarea fizică şi nervoasă, iar aromă de pădure o veţi lua cu voi pentru mult timp. Este un tratament excepţional, pe care puteţi să-l încercaţi cu partenerul sau cu un grup de până la patru prieteni. Este cel mai probabil o experienţă pe care nu aţi mai trait-o împreună. Vă acoperiţi corpurile în pastă de argilă gata preparată, şi apoi leneviţi în atmosfera blândă de vapori purificatori.

O trăire intens senzorială! Iar în final, o ploaie va spală nu numai de nămol, dar şi de toate grijile. La sfârşit, vă veţi simţi infinit de calmi, cu toţi muşchii relaxaţi, iar pielea devine de catifea. Un masaj lung după această experienţă, e cea mai nimerită alegere!

 

TRATAMENTE FACIALE PENTRU DOAMNE ŞI DOMNI

Toate tratamentele noastre pentru ten sunt semnate « Pure Altitude », originale şi foarte eficace. Toate sunt personalizate, răspunzând nevoilor fiecăruia şi oferă soluţii împotriva efectelor stresului, poluării şi oboselii acumulate asupra pielii.

Bol d’ Oxygene - 50 minEUR 60/ pers.

Ten care respiră/Hidratare intensă.

Un tratament facial tradiţional în care tenul este curăţit în profunzime şi intens hidratat cu ajutorul unei măşti crema S.O.S. ce conţine : extract de Floare de Colţ, Nalbă şi frunze de Afin. Masajul foarte relaxant în puncte de presiune şi aplicaţia de role de jad răcoroase lasă tenul oxigenat şi cu o senzaţie deosebită de prospeţime.

Seve de Vie – 80 minEUR 80/ pers.

Ritual anti- ageing/Ten luminos.

Sublim ritual de înfrumuseţare! Începe cu un masaj al spatelui şi după o curăţire delicată a pielii, masajul continuă pe faţă, gât şi scalp pentru o totală relaxare în miresme de munte. Masca peel- off, cu extract de Alge Brune, Afine, şi îmbogăţită cu vitamina C, activează puternic regenerarea pielii şi lasă tenul neted, mai ferm şi luminos.

Purete au masculin - 50 minEUR 60/ pers.

Tonic şi purificator/Calmant.

E foarte potrivit pentru pielea feţei bărbaţilor, asigurând o purificare şi o hidratare intensă. Extracte de plante montane îngrijesc delicat tenul sensibilizat din cauza bărbieritului, iar masajul extrem de liniştitor la final, completează experienţa.

Ritual LiftAlpes - 80 minEUR 80/ pers.

Vitalitate la cote înalte/Anti- ageing/Efect lifting.

Tratamentul este dedicat în special tenului matur, cu linii profunde, lipsit de elasticitate şi tonus. Un masaj stimulant însoţit de aplicaţia de role de jad şi activele puternice ale măştii peel-off din Alge Brune, Panseluţă sălbatică şi Miere, redefinesc ovalul feţei şi pielea rezultă vizibil mai fermă şi netezită.

COLECŢIA DE TRATAMENTE PENTRU CORP

Detoxifierea, durerile cronice, stresul, pielea deshidratată, oboseala fizică sau mentală- toate îşi găsesc soluţii în tratamentele noastre pentru corp, în care folosim produse naturale, de cea mai bună calitate.

Pure & Fresh - 25 minEUR 25/ pers.

Exfoliere corporală/Piele purificată, remineralizată, care respiră.

Exfolierea reprezintă primul pas și este esentială în toate tratamentele spa. Curățirea în profunzime a pielii îmbunătățește și oxigenarea celulară. Noi folosim Sare de Praid, un miraculos medicament natural, și această experiență poate completa ideal parcurgerea Circuitului Termal, înainte sau după.

Exfolierea corpului cu sare este un tratament spa care trebuie încercat de către oricine!

Blu “Cel””- 50 minEUR 56/ pers.

Detoxifiere/Remineralizare/Remediu pentru: circulație periferică deficitară/Retenție de apă, celulită.

Pielea este exfoliată cu  sare și apoi întregul corp se împachetează în argilă albastră, extract de iederă și uleiuri esențiale de Salvie și Ienupăr. Formula este puternic drenantă, iar pielea rămâne vizibil mai netedă și catifelată

Blu “R”- 50 minEUR 56/ pers.

Detoxifiere/Remineralizare/Remediu pentru: reumatism/artrită/osteoporoză/crampe și dureri musculare.

Exfolierea corporală cu sare e urmată de o împachetare la cald în Argilă albastră cu adaos de uleiuri esențiale de Ienupăr, Cimbru și Lavandă. E un amestec care acționează eficient asupra durerilor, calmează mușchii, dar și mintea.

Blanc comme Neige – 50 minEUR 60/ pers.

Nutritiv/Puternic hidratant.

Exfoliere cu « Cristaux de Neige », din cristale de zahăr și cu o textură ușoară și spumoasă, urmată de  împachetare cu « Creme Comme la Neige » , într-un parfum original  « Pure Altitude ». Aduc pielii confort, relaxare și o senzație proaspată de durată. Crema are în compoziție Sidef ceea ce o recomandă înaintea oricărui eveniment special.

TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE - 50 minEUR 60/ pers.

Puternic antioxidant/Fermitate şi Hidratare.

Un tratament excepțional pentru pielea corpului, care după o curățire cu sare și miere de flori de munte,  este învelită într-un amestec de fructe montane. Pielea nu a fost nicicând mai răsfățată și devine mai luminoasă, mai fermă, catifelată și vizibil întinerită.

GRAND SANTERRA SPA MASAJ

Alegeţi din colecţia noastră de masaje holistice! O analiză în profunzime a terapeuţilor noştrii, va asigura întotdeuna tratamente specifice şi care vor răspunde zonelor în nevoie.

MUNTELE REGE - 80 minEUR 72/ pers.

Supliment de energie şi echilibru.

Masajul combină tehnici manuale din Est și Vest: Thai, Deep tissue, Lomi Lomi, masajul Suedez, masajul Indian, cu folosirea de săculeți cu sare și flori de fân, îmbogățite cu diferite plante montane ori uleiuri esențiale, pentru un tratament spa complet și puternic energizant.

Mentă, Roiniță și Salvie. Amestecul stimulează metabolismul și susține activitatea intelectuală intensă și memoria.

Păducel, Roiniță și Somnișor. E un mixt pentru inimă, vasodilatator, tonic cardiac, combate excelent palpitațiile, aduce liniște și echilibru.

MASAJ ÎN DOI - 50 minEUR 104/ CUPLU

Relaxare şi echilibru, pentru cupluri.

Luați-vă partenerul într-un voiaj al armoniei ! Un masaj aromatic al întregului corp va fi realizat în camera noastră special destinată cuplurilor de către doi terapeuți. Formula noastră: uleiuri esențiale de Lavandă, Ienupăr și Iasomie.

Masaj aromatic Pure altitude - 50/80 minEUR 54/72 pers.

Atingerea stării de bine !

Tratamentul acționează în profunzime datorită puterii uleiurilor esențiale sau extractelor din plante, o să vă reîncarce corpul și o să vă liniștească mintea și sufletul. Masajul este deosebit de relaxant și  Pure Altitude introduce o aplicație de prosop cald aromat la final, pentru manipularea zonei cervicale, într- un ritual spa desăvârșit.

TOP HEAVEN - 30 minEUR 32/ pers.

Masajul spatelui, gâtului şi umerilor.

Pentru relaxarea celor mai comune zone care acumulează tensiune!  Tratamentul se încheie cu aplicarea de presopunctură în aria scalpului, deosebit de liniștitoare.

RITUEL A LA BOUGIE- 50 minEUR 57/ pers.

Masaj cu lumânări aromate, Ultra- reparator și hrănitor.

Este un tratament inovator « Pure Altitude », care o să vă îmbrace întregul corp într-o căldură confortabilă de balsam de lumânare topită, relaxându-l profund. Lasă pielea cu un parfum montan irezistibil.

Deep Tissue - 50/80 minEUR 60/80/ pers.

Renaștere într-un corp nou.

Este un masaj care se aplică pe straturile profunde, în lungul dar si contra fibrelor musculare, a tendoanelor și fasciilor. Practic, acest tip de masaj este o terapie care se concentrează pe detensionarea mușchilor si țesutului conjunctiv. Este în special recomandat pentru calmarea durerilor și contracturilor cronice.

FOREST SCALP MASAJ - 30 minEUR 32/ pers.

Remediu pentru stres şi durerile de cap.

Este un masaj extrem de relaxant ce combină tehnici din întrega lume și lucrează în zona umerilor, gâtului, scalpului și feței pentru eliminarea tensiunii, durerilor de cap și a stresului acumulat.

Yumeiho - 80 minEUR 80/ pers.

Recuperare perfectă pentru corpul tău.

Un masaj cu presiune medie spre mare, adaptat din tehnici tradiționale japoneze care îmbunătățește mobilitatea întregului corp. Utilizează presopunctura, stretching și manipulări articulare ajutând la corectarea tulburărilor posturale și îmbunătățirea stării de sănătate.

MASAJ WELLBEING - 30 minEUR 32/ pers.

Mai mult decât un masaj al tălpii piciorului!

Presiunile în certe puncte ale piciorului încurajează corpul să-şi restaureze propriul echilibru. Este un tratament foarte relaxant, în special pentru aceia care trebuie să stea mult în picioare.

NOTĂ: Pentru alte tipuri de masaj : Sport masaj, Thai,  Ayurvedic s.a., este nevoie să verificaţi disponibilitatea terapeuţilor noştri care sunt specializaţi în astfel de tratamente.

GRAND SANTERRA SPA JOURNEY

Dacă vă acordați un răgaz mai lung pentru a petrece timp de calitate în spa, vă propunem combinații de tratamente în ritualurile noastre care vă asigură o refacere totală. Toate inspirate din « Regele Munte » !

GRAND SANTERRA - 105 minEUR 90/ pers.

Exfoliere corporală cu pastă de Argilă Albastră.
Muntele Rege, masajul corpului cu săculeţi cu sare şi plante montane.

RITUEL PURE ALTITUDE - 100 minEUR 100/ pers.

Alegeți unul din tratamentele faciale Pure Altitude, de 50 min.

Masaj aromatic Pure Altitude

QUIET ALTITUDE - 120 minEUR 108/ pers.

Blu journey, ritual de purificare cu argilă, în camera de vapori special destinată.

Masaj aromatic al corpului.

Minifacial – exfoliere delicată/ mască cremă/ hidratare.

MONTAGNE - 125 minEUR 120/ pers.

Blu  « R »  sau Blu « Cel », exfoliere corporală și împachetare.

Masaj aromatic al corpului.

Minifacial.

Toate preturile serviciilor spa sunt cotate in EURO, care vor fi facturate la curs BNR in RON din ziua efectudrii serviciilor, pot fi schimbate fara o notificare anterioard si includ TVA.

Rezervări: +40 786 513 808, [email protected]