Balvanyos Adventure Park

Distracție la înălțime pentru toată familia!

Să-ţi testezi limitele

Parcul de Aventuri te aşteaptă să-ţi testezi limitele, sub atenta îndrumare a instructorilor noştri, alpinişti. Traseele au grad diferit de dificultate astfel încât, atât adulţii, cât şi copiii se pot bucura în siguranţă de tiroliene sau de diferitele obstacole.

Un traseu mai special este cel de teambuilding, pentru grupuri. Acest traseu contribuie la formarea și întărirea spiritului de echipă și ajută întărirea încrederii reciproce prin faptul că membrii grupului  se ajută reciproc în parcurgerea obstacolelor.

Dificultate progresivă

Traseele sunt de dificultate progresivă, astfel această activitate poate fi practicată de toată lumea, indiferent de sex sau vârstă. Un traseu mai special este cel de teambuilding, pentru grupuri. Acest traseu contribuie la formarea și întărirea spiritului de echipă și ajută întărirea încrederii reciproce prin faptul că membrii grupului se ajută reciproc în parcurgerea obstacolelor.
Trasee parc de aventură:
începători copii (galben), începători adulti (verde), avansaţi (albastru), profesionişti (roşu), trasee pentru echipe, tiroliene.

Video

Prețuri

Categorie Individual Extra oră
Adulți (de la 18 ani) 60 RON 15 RON
Grupuri adulti (începând cu 10 pers.) 50 RON 15 RON
Elevi/Studenţi (12-25 ani) 45 RON 10 RON
Copii (de la 8 la 11 ani) 45 RON 10 RON
Pici (de la 4 la 7 ani) 40 RON

Program de funcționare:

Zilnic:  11.00-16:00, ultima intrare la ora 13:00