Dacă sunteţi specializat în domeniul serviciilor turistice şi doriţi să lucraţi în cadrul Balvanyos Resort, va rugăm să trimiteţi CV-ul dumneavoastră pe adresa: [email protected] sau ne puteţi contacta la numărul de telefon: +40 786 513 807.

Recepționer

Set the description

Cerințe profesionale:

– nivel ridicat de cunoaștere a pachetului MS Office (Word, Excel, Outlook)
– cunoștințe de limbă engleză scris și vorbit, nivel avansat

Abilități personale:

– abilități excelente de comunicare, atenție distributivă

– orientare spre clienți

– aspect plăcut și îngrijit

– responsabilitate, capacitate de adaptare

Descrierea postului:

– relaționarea cu oaspeții, soluționarea eficientă a solicitărilor și a problemelor apărute

– întocmirea facturilor, încasarea plăților, înregistrarea și verificarea rezervărilor
– informarea oaspeților cu privire la serviciile oferite

Beneficii:

– contract pe perioadă nedeterminată

– pachet salarial motivant

INGINER CONSTRUCTOR

Set the description

Cerințe profesionale:
– studii superioare absolvite în domeniu
– experiență în execuție
– nivel ridicat de cunoaștere a pachetului MS Office (Word, Excel, Outlook), AutoCad, Matcad,

Abilități personale:
– abilități excelente de comunicare
– atenție la detalii și abilități organizatorice
– persoană organizată, dinamică

Descrierea postului:
– supravegherea și coordonarea proiectului de extindere a hotelului și a SPA-ului
– ținerea legăturii cu proiectanții

Beneficii:
– contract pe perioadă nedeterminată
– pachet salarial motivant

OSPĂTAR

Set the description

Cerințe profesionale:

– cunoașterea principiilor și metodelor de servire a clienților

– experiență de minimum 2 ani pe un post similar

– cunoașterea de limbi străine constituie avantaj

– calificarea în domeniu (reprezintă avantaj)

Abilități personale:

– abilități excelente de comunicare, atenție distributivă

– responsabilitate, capacitate de adaptare

– aspect plăcut și îngrijit

– orientare spre clienți

– spirit de echipă

Descrierea postului:

– pregătirea locului de servire

– informarea oaspeților cu privire la serviciile oferite, preluarea și transmiterea comenzilor

– servirea preparatelor culinare și a băuturilor conform standardelor profesionale

– încasarea contravalorii serviciilor oferite

Beneficii:

– contract pe perioadă nedeterminată

– pachet salarial motivant