Dacă sunteţi specializat în domeniul serviciilor turistice şi doriţi să lucraţi în cadrul Balvanyos Resort, va rugăm să trimiteţi CV-ul dumneavoastră pe adresa: [email protected] sau ne puteţi contacta la numărul de telefon: +40 786 513 807.

Cerințe profesionale:
– calificare în domeniu
– cunoașterea tipurilor de masaje și a terapiilor corporale

Abilități personale:
– abilități excelente de comunicare
– orientare spre clienți
– aspect plăcut și îngrijit

Descrierea postului:
– efectuarea masajelor terapeuticeși de relaxare precum și a terapiilor corporale

Beneficii:
– contract pe perioadă nedeterminată
– pachet salarial motivant

Cerințe profesionale:
experiență de minimum 3 ani pe un post similar
– calificarea în domeniu
– cunoștințe de limbă engleză scris și vorbit, nivel avansat

Abilități personale:
– abilități excelente de comunicare, atenție distributivă și responsabilitate
– capacitate bună de a rezolva probleme
– spirit de inițiativă și capacitate de a lucra în echipă

Descrierea postului:
– îndeplinirea sarcinilor operaționale și administrative legate de coordonarea activității a 3 restaurante, 1 wine bar și a 2 cafe-baruri
– coordonarea profesională, programarea, supravegherea angajaților
– asigurarea respectării standardelor de sănătate și siguranță
– organizarea aprovizionării (planificarea, previzionarea și efectuarea comenzilor)
– evidența stocurilor, inventariere
– actualizarea meniurilor

Beneficii:
– contract pe perioadă nedeterminată
– pachet salarial motivant

Cerințe profesionale:
– Cunoaștere a pachetului MS Office (Word, Excel, Outlook)
– studii medii
– experientă în domeniu (reprezintă avantaj)

Abilități personale:
– abilități excelente de comunicare
– atenție la detalii si abilități organizatorice
– persoană organizată, dinamică

Descrierea postului:
– Răspunde de corecta manipulare a mărfii depozitate
– Sarcini administrative

Beneficii:
– contract pe perioadă nedeterminată
– pachet salarial motivant

Cerințe profesionale:
– cunoașterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor
– experiență de minimum 2 ani pe un post similar
– calificarea în domeniu (reprezintă avantaj)

Abilități personale:
– exigență profesională și creativitate
– responsabilitate, capacitate de adaptare
– capacitate bună de a rezolva probleme
– spirit de inițiativă și capacitate de a lucra în echipă

Descrierea postului:
– pregătirea preparatelor culinare specifice bucătăriei locale și internaționale respectând rețetarul și tehnologia profesională
– porționarea, aranjarea, decorarea preparatelor pregătite
– menținerea standardelor de igienă și calitate

Beneficii:
– contract pe perioadă nedeterminată
– pachet salarial motivant