Rezervaţi acum

Balvanyos Resort

Balvanyos Resort este o oază de linişte cu aer curat, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana, situat pe DN 11C între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc. Resortul vă oferă condiţii ideale pentru un sejur de neuitat. Rafinamentul decorului, calitatea dotărilor şi amabilitatea personalului vă vor face să trăiţi momente unice.

Grand Hotel Balvanyos

Grand Hotel Balvanyos amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a munţilor Bodoc, poate fi gazda Dvs. în orice anotimp. Primăvara vă puteţi declara sentimentele de dragoste în mirajul razelor de soare care deschid mugurii copacilor, vara puteţi petrece vacanţe cu familia făcând excursii la Lacul Sf. Ana şi în împrejurimi, iar toamna puteţi admira mantia arămie a pădurii sub un soare blând, iar în timpul iernii vă puteţi bucura de o atmosfera de sărbători cu aroma vinului fiert, zgomotul plăcut al focului din șemineu și un peisaj de basm.

Situat în inima pădurii, Grand Hotel Balvanyos constituie locația perfectă pentru recreere, dar și pentru organizarea evenimentelor, conferințelor.

Grand Santerra Spa

ÎN TRANSILVANIA, ÎN MIJLOCUL UNEI REZERVAȚII NATURALE printre izvoare tămăduitoare și brazi seculari, GRAND SANTERRA SPA este o oază de liniște și de recreere care potentează farmecul acestui loc binecuvântat, oferind spații interioare și exterioare ce se impletesc firesc și fără efort. Căzi pentru baie încălzite ascunse printre conifere, bazine cu ape și încăperi pentru experiențe spa individuale, saune și multe locuri de relaxare, o îmbinare de piatră și lemn, plante, apă și foc, creează împreună un mediu seren și armonios.

Balvanyos Adventure Park

Parcul de Aventuri te aşteaptă să-ţi testezi limitele, sub atenta îndrumare a instructorilor noştri, alpinişti. Traseele au grad diferit de dificultate astfel încât, atât adulţii, cât şi copiii se pot bucura în siguranţă de tiroliene sau de diferitele obstacole.

Un traseu mai special este cel de teambuilding, pentru grupuri. Acest traseu contribuie la formarea și întărirea spiritului de echipă prin faptul că membrii grupului se ajută reciproc în parcurgerea obstacolelor.

Trasee: începători copii (galben), copii (portocaliu), începători adulţi (verde), avansaţi (albastru), profesionişti (roşu), traseu pentru teambuilding, traseu de tiroliene.

Noutăți

GOURMET WEEKEND FOR TWO

PACHET 2 NOPȚI ÎN CAMERĂ DUBLĂ STANDARD 430 EURO/ 2 PERSOANE
PACHET 2 NOPȚI ÎN CAMERĂ DUBLĂ SUPERIOARĂ SAU JUNIOR SUITE 500 EURO/ 2 PERSOANE
PERIOADA: 19.01. 2024 – 20. 12. 2024
ZIUA INTRĂRII: VINERI

BALVANYOS, PĂMÂNT VINDECĂTOR 5 NOPȚI

PACHET 5 NOPȚI ÎN CAMERĂ DUBLĂ STANDARD – 725 EURO / PERSOANĂ
PACHET 5 NOPȚI ÎN CAMERĂ DUBLĂ SUPERIOARĂ – 825 EURO / PERSOANĂ
21.01. – 15. 12.2024
ZIUA INTRĂRII: DUMINICĂ

PAȘTE 2024

PACHET 3 NOPȚI LOC ÎN CAMERĂ DUBLĂ STANDARD – 410 EURO/PERSOANĂ
PACHET 3 NOPȚI LOC ÎN VILLA PANORAMA 2 – 430 EURO/PERSOANĂ
PACHET 3 NOPȚI LOC ÎN CAMERĂ DUBLĂ SUPERIOARĂ SAU JUNIOR SUITE – 460 EURO/PERSOANĂ
PERIOADA: 03.05 – 06. 05. 2024