Foglaljon most

Bálványos Resort

A Grand Hotel Bálványos a Szent Anna tavat körülvevő erdőben helyezkedik el a Tusnádfürdőt és Kézdivásárhelyt összekötő DN 11C nemzeti úton. A szálloda a környező hegyek, erdők nyugalmának, és ózondús levegőjenek köszönhetően emlékezetes üdülést kínál vendégeinek. Egyedi belsőepítészete, a művészeti alkotások sokasága, a szálloda minőségi felszereltsége és a személyzet szolgálatkészsége, összességében garantálják a felejthetetlen élményt minden ide látogatónak.

Grand Hotel Bálványos

A kiváltságos elhelyezkedéssel rendelkező szállodából mennyei kilátas nyílik a Bodok hegységre, a Grand Hotel Bálványos bármelyik évszakban maradandó élmennyekkel kecsegtet. Tavasszal, amikor az életet adó napsugarak a fák első rügyeit csalogatják elő, a szerelmi vallomások varázslatos helyszíne lehet szallodánk környéke. A nyár a családi vakációk ideje, emlékezetesek lehetnek a kirándulasok a Szent Anna-tóhoz vagy a Mohos tőzegláphoz. Ősszel az erdő csodálatos színpompával csalogatja hosszú sétákra a természet kedvelőit, míg télen a forralt bor illatával és a kandallónk pattogó tüzével átitatott mesés téli ünnepi hangulattal várjuk a pihenni vágyó vendégeinket.

Grand Santerra Spa

Az új wellness központunk közel 2000 négyzetméter felületen a következő szolgáltatásokkal: wellness és gyógymedencék, szaunák és gőzfürdő, kezelő- és masszázstermek, fitnessterem kültéri terasszal, 1,7 km-es futókör, mofetta, SPA Cafe, külső és belső Relaxációs terek.

ÚJJÁSZÜLETÉS, PIHENÉS, VITALITÁS, MEGELŐZÉS, WELLNESS!

Bálványos Adventure Park

Kalandparkunkban kipróbálhatod határaidat és képességeidet, természetesen árgus szemekkel vigyáznak rád és szakszerű utasításokat kapsz trénereinktől, hivatásos alpinistáinktól. A pályák különböző nehézségi fokozatúak, többségében csúszó, kúszó, mászó és akadálypályák. Alkalmasak gyerekek valamint felnőttek számára, kezdőknek és haladóknak egyaránt.
Kalandparkunk egyik legkedveltebb szakasza a csapatszellem fejlesztésére kialakított speciális csapat pálya. Itt, az akadályok, csak az egymásba vetett kölcsönös hit és csapatmunka eredményeként küzdhetők le.

Újdonságok

Szilveszter 2023

3 ÉJSZAKA SZÁLLÁS STANDARD SZOBÁBAN 660 EURO/FŐ
3 ÉJSZAKA SZÁLLÁS SZUPERIOR ÉS JUNIOR SUITE SZOBÁBAN 750 EURO/FŐ
3 ÉJSZAKA SZÁLLÁS A VILLA PANORÁMÁBAN 720 EURO/FŐ

ENTERTAINMENT, SPORT & NATURE

2 ÉJSZAKA SZÁLLÁS KÉTSZEMÉLYES STANDARD SZOBÁBAN : 180 EURO/PERSOANĂ
2 ÉJSZAKA SZÁLLÁS KÉTSZEMÉLYES SZUPERIOR VAGY JUNIOR SUITE SZOBÁBAN : 210 EURO/PERSOANĂ
A CSOMAG ÉRVÉNYESSÉGI IDEJE: 2022.01.24. – 2022.12.23.
BEJELENTKEZÉSI NAP: HÉTFŐ-SZERDA

GOURMET WEEKEND

2 ÉJSZAKA SZÁLLÁS KÉTSZEMÉLYES STANDARD SZOBÁBAN 380 EURO/ 2 FŐ
2 ÉJSZAKA SZÁLLÁS KÉTSZEMÉLYES SZUPERIOR VAGY JUNIOR SUITE SZOBÁBAN 450 EURO/ 2 FŐ
A CSOMAG ÉRVÉNYESSÉGI IDEJE: 2022. 01. 07. – 2022. 12. 23.
BEJELENTKEZÉSI NAP: PÉNTEK