Spa Menü

Spa kezeléseink a salaktalanítás, ásványdúsítás, oxigénellátás jegyében készültek, és így felfrissítik a testet – lelket, megelőzik a betegséget, valamint hozzájárulnak a stressz leküzdéséhez.

Vendégünk akár egyetlen kezelés mellett dönt, akár több mozzanat megélését választja, lehetősége lesz egyedivé tenni a tapasztalatát párban, családban, csoportban egyaránt. Kezeléseink igazodnak mindazokhoz, akik életmódjavításra, egészségmegőrzésre vagy egyszerűen csak „elemeik feltöltésére” szánják el magukat.

Pure Altitude

Összhangban a helyi természet gazdagságával, egy hasonló adottságú hegyvidék bevált márkáját választottuk ki: „pure altitude”, amelyet a francia alpok ihletett és amely gyógynövényeken, valamint ásványritkaságokon alapszik. A termékcsalád kiválóságát a hatékonyság, illetve a megnyugtatóan bársonyos szerkezet adja.

A “pure altitude” szertartások, megfelelnek valamennyi kozmetikai és bőrgyógyászati előírásnak, sőt jelentősen hozzájárulnak a derűs kiegyensúlyozottság eléréséhez.

BÁLVÁNYOSFÜRDŐ – A VULKÁNOK AJÁNDÉKA

Sajátos helyi kezelések

Csak a Grand Santerra Spa-nál:

PURE ALTITUDE - AROMATERÁPIÁS MASSZÁZS - 50/80 PERCEUR 54/72/ pers.

A jólét élménye!
Lazító / nyugtató

Ez az átható kezelés, az illóolajok és növényi kivonatok révén, testet – lelket egyaránt felüdít.
Leginkább lazító és nyugtató hatású. A PURE ALTITUDE módszer egy illatos törülközővel a nyaki tájékon a művelet végén betetőzi e Spa szertartás élményét.

TERRA VULCANICA - 50/80 percEUR 54/ 72/ pers.

Masszázs vulkáni kövekkel
Megnyugvás / Az izmok ellazulása / A keringés és az anyagcsere javulása

A test és az arc gyöngéd és ugyanakkor mély masszírozásához simára csiszolt vulkanikus köveket melegítünk fel. A kövek melege, amely végigköveti a masszírozást, hozzásegít a legmélyebb izomszövetek eléréséhez. Ez a kezelés csökkenti az izomfájdalmakat és növeli az ízületek hajlékonyságát. Néhány csepp felüdítő fenyő aromájú illóolaj nyugalom-kirándulássá varázsolja e helyzetet. Valószínűleg, ez a kezelés a leghatékonyabb a stressz mérséklésére.

ARCKEZELÉSEK

Minden bőrkezelésünk a PURE ALTITUDE jegyében történik, tehát eredeti és nagyon hatékony. Valamennyi változat személyreszabott, azaz illeszkedik az igényekhez és megoldásokat kínál a bőrre halmozódó stressz-, szennyezés-, valamint fáradtság leküzdésére.

BOL D’OXYGENE - 50 percEUR 60/ pers.

Lélegző bőr / Erőteljes hidratálás

Egy hagyományos kezelés, amely során mélyen megtisztítjuk a bőrt és nagymértékben hidratáljuk egy S.O.S. krémpakolás segítségével, amely havasi gyopár, fehérmályva és áfonyalevél kivonatot tartalmaz. A nyugtató masszázs és a hűsítő jade görgők nyomán a bőr friss és oxigéndús lesz.

PURETE AU MASCULIN - 50 percEUR 60/ pers.

Tonizáló és tisztító / Nyugtató

Ez a kezelés nagyon illik a férfiak arcbőréhez, tisztítja és hidratálja. A havasi növénykivonatok gyöngéden kezelik a borotválkozással érzékennyé tett bőrt. A nyugtató masszázs kiegészíti az élményt.

SEVE DE VIE - 80 percEUR 80/ pers.

Fiatal(os)ságot megőrző szertartás

Magasztos szépítő rituálé! Egy hátmasszázzsal kezdődik, majd a bőr gyöngéd tisztítása után, arc, nyak és fejtet masszirozással folytatódik, mindez a teljes ellazulás jegyében havasi illatoktól körülvéve. A barna algákat, áfonyát és C vitamint tartalmazó maszk simává és bársonyossá teszi a bőrt.

RITUAL LIFTAlpes - 80 percEUR 80/ pers.

Vitalitás / Fiatalosság / Simító hatás

Ezt a kezelést az idősebb bőrnek ajánljuk, amely már ráncoktól barázdált és amely elvesztette ruganyosságát, tónusát. Egy élénkítő masszázs, amelyet jade görgők és arcpakolás követ, ez utóbbi barna algát, vadárvácskát és mézet tartalmaz. Mindez együtt felfrissítve rajzolja újra az arc ívét és a bőrt simábbá teszi.

TEST KEZELÉSEK KOLLEKCIÓJA

Salaktalanítás, fájdalomcsillapítás, stressz csökkentés, hidratálás, testi-lelki felüdülés - mindezeket kínáljuk a kezeléseinken keresztül, amelyekhez kiváló minőségű természetes alapanyagokat használunk fel.

BLANC COMME NEIGE - 50 percEUR 60/ pers.

Tápláló / Hidratáló
 

Bőrradírozáshoz «Cristaux de Neige» és pakoláshoz «Creme Comme la Neige» , mindez eredeti «Pure Altitude» aromákkal.

BLU “R”- 50 MINEUR 56/ pers.

Salaktalanítás / Ásvány dúsítás
Megoldás a reumás-, csontritkulás-, görcs-, izom- és ízületi problémákra

A parajdi sós bőrradírozást meleg kék agyagos pakolás követi boróka, csombor és levendula illóolajok kiséretében. Az említett kezelés hatékony a fájdalomcsillapításban, a testet és lelket egyaránt nyugtatja.

BLU “CEL””- 50 MINEUR 56/ pers.

Salaktalanítás / Ásvány dúsítás
Megoldás a vérkeringés, a vízanyagcsere és narancsbőr problémákra

A parajdi sós bőrradírozást kék agyagos – borostyános pakolás követi boróka és zsálya illóolajok kíséretében. Az említett összetétel láthatóan simábbá és bársonyosabbá teszi a bőrt.

ÖRÖK FIATALSÁG - 50 percEUR 60/ pers.

Erőteljesen antioxidáns / Nagymértékben hidratáló
 

Egy különleges kezelés a bőrnek: a parajdi sóval és mézzel történő tisztítást követően a testet egy hegyvidéki gyümölcskeverékkel fedjük be. Kényeztette már valaha ennyire a bőrét?

PURE & FRESH - 25 MINEUR 25/ pers.

Megtisztított és ásványokkal dúsított lélegző bőr

Ez az egyedi mélytisztítása a bőrnek parajdi sóval történik. Kiváló tapasztalat, javallott a Spa körút elejére vagy végére.

MASSZÁZS - GRAND SANTERRA SPA

Válasszon a masszázs kollekciónkból! Terapeutáink alapos felkészültsége, figyelme megszemélyesíti az Ön igényei szerint a kínálatunkat.

Király hegy - 80 percEUR 72/ pers.

Energia- és egyensúlypótlás

Ez a masszázs harmonikusan elegyíti a keleti és nyugati technikákat: Thai, Lomi Lomi, mély szöveti, Svéd- és Indiai masszázs elemek, parajdi sós zsákocskák, hegyi gyógynövényekkel és illóolajokkal gazdagított széna… Mindezt, egy teljes és felüdítő spa kezelés keretében!

1. Változat: menta, zsálya és citromfű. Ez a keverék élénkíti az anyagcserét, élesíti a szellemi tevékenységet, beleértve a memóriát is.

2. Változat: galagonya, citromfű és pipacs. Ez a keverék jótékonyan hat a szívre és az érrendszerre, nyugalmat és egyensúlyt teremt.

RITUEL A LA BOUGIE- 50 percEUR 57/ pers.

Illatos gyertyák / Táplál és felüdít

A PURE ALTITUDE egyik innovációja, amely az olvasztott gyertya balzsamos illatával és melegével befedi az egész testet, miközben teljesen ellazulhat a test és a lélek. Ezt követően a bőr ellenállhatatlanul illatos lesz!

MASSZÁZS PÁRBAN - 50 percEUR 104/ PÁR

Pároknak: ellazulás és harmónia

Ragadja magával partnerét egy illatos „utazásra”! Két masszőr egyszerre végzi ezt a kezelést egy különleges szobában, amelyet párok masszírozásra rendeztünk be. Ehhez az élményhez levendula, borsikafenyő és jázmin illóolajakat használunk.

MENYORSZÁG MASSZÁZS - 30 percEUR 32/ pers.

Hát, nyak és váll masszázs

Ellazítja azokat a helyeket, ahova leggyakrabban felgyűlnek a feszültségek. Különösen nyugtató hatású, a masszázs a fejtető kellemes kezelésével ér véget.

JÓLÉT MASSZÁZS - 30 percEUR 32/ pers.

Több, mint talpmasszázs!

A láb, és főként a talp bizonyos pontokon történő nyomása segíti a szervezetet, hogy helyreállítsa saját egyensúlyát. Különösen nyugtató ez a kezelés, főként azoknak, akik állómunkát végeznek.

ERDEI FEJ MASSZÁZS - 30 percEUR 32/ pers.

Ideális a stressz és a fejfájás leküzdésére

Ez egy különösen nyugtató masszázs, amely az egész világból kombinál össze harmonikusan technikákat. Eltávolítja a feszültséget, a stresszt és segít a fejfájások leküzdésében, miközben a fejre, valamint a váll és a nyak tájékára összpontosít.

Megjegyzés: előzetes egyeztetéssel a szakosodott terapeutáink vállalnak más típusú masszázsokat is, pl. Fitness, Thai,  Ayurveda.

SZERTARTÁSOK - LES RITUELS

Egy - egy hosszabb lazításhoz és a minőségi szabadidőhöz ajánljuk a spa szertartásainkat, amelyek találó kezeléseinket társítják, és amelyek a teljes felüdüléshez vezetnek. Valamennyit a „Király hegy” ihlette.

GRAND SANTERRA - 105 percEUR 90/ pers.

Bőrradírozás kék agyaggal – 25 perc
Király hegy, parajdi sós zsákocskás és hegyi gyógynövényes masszázs – 80 perc

PURE ALTITUDE SZERTARTÁS - 100 percEUR 100/ pers.

PURE ALTITUDE arckezelés, a típusa szabadon kiválasztható – 50 perc
PURE ALTITUDE – aromaterápiás masszázs – 50 perc

HEGYVIDÉKI NYUGALOM - 120 percEUR 108/ pers.

Terra Magica, agyagos tisztító kezelés- 45 perc
Aromaterápiás masszázs – 50 perc
Csöppnyi arckezelés – gyöngéd radírozás / krémes pakolás / hidratálás – 25 perc

MONTAGNE - 125 percEUR 120/ pers.

Terra Magica – «R» vagy Terra Magica – «Cel» – 50 perc
Aromaterápiás masszázs – 50 perc
Csöppnyi arckezelés – 25 perc

KÜL- ÉS BELTÉRI ÉLMÉNYEK / TEVÉKENYSÉGEK

Elhivatottan ösztönözzük és udvariasan vezetjük Önöket valamennyi tevékenységünk, kezelésünk és szertartásunk során, amelyek az egyensúly és a harmónia jegyében történnek. A mozgás, a pihenés és a lazító tevékenységek az egészséges életmód fontos pillérei.

Kövessék rendszeresen az élmény és tevékenység ajánlatainkat!

Árak: Az árakat RON-ban tüntettük fel, tartalmazzák az ÁFÁ-t és fenntartjuk a változtatás jogát.

Foglalás:: +40 786 513 808, [email protected]