Étterem és bár

Fork

The Fork restaurant, a new gourmand destination, with an original concept and eclectic design, promises an unforgettable fine dining experience by it’s innovative cuisine, extensive wine list, attentive service and overall genuine hospitality.

An a la carte establishment with the highest standards, offering tasting menus and optional wine pairings, opens its doors for the discerning individual diner, wine connoisseur, romancing couple and small groups alike.

Our chefs and sommeliers are eager to welcome and provide you with an unparalleled culinary affair in a relaxing ambience and spectacular surrounding.

Grand hotel étterem

A 200 fő befogadására alkalmas, hangulatos éttermünk a magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel, szezonális és reform-ételekkel, kímélő fogásokkal biztosítja a kiemelt igények kielégítését. Magas színvonalú gasztronómiai szolgáltatásainkat mesterszakácsaink garantálják.

Lobby Bár

A lobby bár egy csodálatos társalgóval egészült ki, melynek dekorációja és színvilága a XX. század első felének hangulatát idézik, érdekes keveréke a modern és a hagyományos ízlésvilágnak Relaxációra és társalgásra alkalmas hely, mely bearanyozza mindannyiunk hangulatvilágát.

Gastrolab

Az útszéli hagyományos fogadó és rendezvényterasz szállodánk rusztikus zónája, ahol a nagyanyáink sütőkemencéjéből árad a frissen sült tepertős pogácsa illata és itt készül vendégeink előtt a helyi kürtőskalács, pityókás házikenyér vagy a kemencében sült kismalac. A forralt bor és a helyi termelők szilvapálinkája mind elengedhetetlen kellékei az esténként lángralobbanó tábortűzzel egybekötött fogadásoknak. Sikeres grillvacsoráink különlegességei a helyi sajtkészítmények, a vadmiccs, valamint a ropogósra készült sertéstarja és sültszalonna.