Gasztronómia a magasban

Élvezd az ízeket

Fork the restaurant

A Fork étterem egyedi koncepcióval, eklektikus dizájnnal, széleskörű borlapjával és figyelmes kiszolgálással exkluzív kulináris élményt nyújt vendégeinknek.

Fine dining à la carte étterem, amely ízletes ételkészítményeket, kóstolóvacsorákkal egybekötött választható borpárosításokat kínál. Ideális helyszín gourmet élmény keresőknek, ínyenceknek, borászoknak, baráti társaságonak egyaránt. Séfjeink és sommeliereink szezonális menüvel, páratlan ízekkel várják Önöket, csodálatos környezetben.

Forest étterem

A 200 fő befogadására alkalmas, hangulatos éttermünk a magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel, szezonális és reform-ételekkel, kímélő fogásokkal biztosítja a kiemelt igények kielégítését. Magas színvonalú gasztronómiai szolgáltatásainkat mesterszakácsaink garantálják.

Lobby Bár

A lobby bár egy kényelmes társalgóval egészült ki, melynek dekorációja és színvilága a XX. század hangulatát idézi. Számos műalkotás, szobor és festmény diszíti a teret. A modern és hagyományos stílus ötvözete jellemzi, relaxációra és társalgásra alkalmas hely, mely az impozáns kandallóval együtt vendégeink kedvenc helye.

Gastrolab

A GastroLab Restaurant&Terrace szállodánk rusztikus zónája, étterem, tágas terasszal és nyári kerttel, ahol nagyanyáink sütőkemencéjéből árad a frissen sült tepertős pogácsa, a helyi pityókás házikenyér és a kemencében sült bárány illata.

A GastroLab innovatív konyha kínálata az eredeti székely receptekig nyúlik vissza, a XXI. századi gasztronómiai igényeihez igazítva.

A forralt bor és a helyi termelők szilvapálinkája mind elengedhetetlen kellékei az esténként lángralobbanó tábortűzzel egybekötött fogadásoknak. Sikeres grillvacsoráink különlegességei a helyi sajtkészítmények, a vadmiccs, valamint a ropogósra sült sertéstarja és szalonna.