Étterem és bár

Fork

Az új Fork étterem, egyedi koncepcióval és eklektikus dizájnnal, egy felejthetetlen kulináris élményt kínál, széleskörű borlapjával és figyelmes kiszolgálással egy exkluzív élményt nyújt vendégei számára.

Egy magasabb színvonalú à la carte étterem, amely ízletes ételkészítményeket és opcionális borpárosításokat kínál és megnyitja ajtóit az igényes vendégeknek, borászoknak, baráti társaságonak, kis csoportoknak egyaránt. Séfjeink és sommeliereink szívesen fogadják Önt egy páratlan kulináris élményre, csendes és egyben látványos környezetben.

Forest étterem

A 200 fő befogadására alkalmas, hangulatos éttermünk a magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel, szezonális és reform-ételekkel, kímélő fogásokkal biztosítja a kiemelt igények kielégítését. Magas színvonalú gasztronómiai szolgáltatásainkat mesterszakácsaink garantálják.

 

Lobby Bár

A lobby bár egy csodálatos társalgóval egészült ki, melynek dekorációja és színvilága a XX. század első felének hangulatát idézik, érdekes keveréke a modern és a hagyományos ízlésvilágnak Relaxációra és társalgásra alkalmas hely, mely bearanyozza mindannyiunk hangulatvilágát.

BORLAP

Gastrolab

A GastroLab Restaurant&Terrace a szállodánk rusztikus zónája, az étterem egy tágas terasszal és nyári kerttel is rendelkezik, ahol a nagyanyáink sütőkemencéjéből árad a frissen sült tepertős pogácsa, a helyi pityókás házikenyér és a kemencében sült kismalac illata.

A GastroLab innovatív konyha kínálata visszanyúlik az eredeti székely receptekig, ételkészítményei a XXI. századi gasztronómiai szokások szerint vannak újraértelmezve.

A forralt bor és a helyi termelők szilvapálinkája mind elengedhetetlen kellékei az esténként lángralobbanó tábortűzzel egybekötött fogadásoknak. Sikeres grillvacsoráink különlegességei a helyi sajtkészítmények, a vadmiccs, valamint a ropogósra sült sertéstarja és szalonna. A hely ideális csapatépítő főzőversenyek lebonyolítására is.