Grand Santerra SPA

Spa központunk nyitva áll mindenki számára, aki feltöltődésre és kikapcsolódásra vágyik!

Külső vendégeknek előzetes foglalás szükséges!

Információk és foglalás: [email protected] ; 0790 307 120

Erdélyben, egy természetvédelmi terület szívében...

A GRAND SANTERRA SPA a nyugalom és a felüdülés oázisa, amely a gyógyító források és az évszázados fenyőfák ölelésében terül el, amely hozzáférhetővé teszi ezen áldott hegyvidéki hely varázsát, és amely természetes harmóniával fonja össze a külső- és belső tereket.

Itt a melegvizes dézsák páracsendje belesimul az erdő susogásába, a különböző medencék és igényesen kiképezett terek egyedi megtapasztalássá sűrűsödnek, a többféle szauna és a temérdek pihenőhely számtalan élményt kínálnak, a kő és a fa, a tűz és a víz állandó közelsége, sőt mindezek együtt szőnek változatos mintákat a hely derűs összhangjába.

Meghívjuk Önöket, hogy velünk együtt tapasztalják meg ezen áldott hely ajándékait!

A megelőzés jelenti a jövőbeli orvoslás fő ágazatát, meglátásunk szerint, az egészséget főként ebből a szemszögből kell megközelíteni. A Spa, a gyógy- és élményfürdő évszázadok óta áll az egészség szolgálatában, és mi hisszük, hogy a Természet teljeskörűen biztosítja számunkra mindazt, ami a testi – lelki épségünk megőrzéséhez, visszanyeréséhez szükséges.

Ezek e hely újjászületett kulcsszavai.

AZ IDŐTLEN ERDŐ

Meghívjuk Önöket, hogy fedezzék fel Spa-t körülvevő erdőt, hogy hangolódjanak rá a halk neszekre, hogy tudatosan mélyeket lélegezzenek, és tapasztalják meg, amint a test és a lélek teljesen felfrissül. Hagyják a rengetegben szabadon szárnyalni a lelket, és vegyék észre: ez a kirándulás az egészséghez vezet! A környék kulturális és természetes értékei ihlették a kiválasztott, létrehozott Spa szertartásokat, amelyek együtt rezdülnek a vulkanikus hegyek tiszta levegőjével, az lucfenyők örökzöldjével, a vadvirágok és a hely illatával.

Pure Altitude,

e partnerünk neve a franciáknál rokonértelmű a hegyvidéki természet adottságai révén megőrzött, visszanyert fiatalsággal és szépséggel. Kifinomult és hatékony termékeik fő alapanyagait ritka növények és sajátos ásványok képezik. A PURE ALTITUDE kezelések több, mint 20 éves tapasztalatra alapozva jöttek létre az Alpokban, egy az itteni Kárpátokhoz hasonló környezetben. Ezek a termékek az összes fontos elemet magukban hordozzák, amelyek jólétünk elérését biztosítják.