Grand Santerra SPA

Vitalitás és egészség

Erdélyben, egy természetvédelmi terület szívében...

A Grand Santerra Spa a nyugalom és felüdülés oázisa a gyógyító források és évszázados fenyőfák ölelésében. A Spa nagyszerűen kiemeli ezen áldott hegyvidéki hely varázsát, természetes harmóniával fonva össze a külső- és belső tereket.

Itt a melegvizes medencék páracsendje belesimul az erdő susogásába, a különböző medencék és igényesen kialakított terek egyedi élménnyé sűrűsödnek, a többféle szauna és a temérdek pihenőhely számtalan élményt kínál. A kő, a fa, a tűz és a víz állandó közelsége nyugodt és harmonikus környezetet teremtenek.

Meghívjuk Önöket, hogy velünk együtt tapasztalják meg ezen áldott hely ajándékait!

A megelőzés jelenti a jövőbeli orvoslás fő ágazatát, meglátásunk szerint, az egészséget főként ebből a szemszögből kell megközelíteni. A Spa, a gyógy- és élményfürdő évszázadok óta áll az egészség szolgálatában, és mi hisszük, hogy a Természet teljeskörűen biztosítja számunkra mindazt, ami a testi – lelki épségünk megőrzéséhez, visszanyeréséhez szükséges.

 

AZ IDŐTLEN ERDŐ

Meghívjuk Önöket, hogy fedezzék fel Spa-t körülvevő erdőt, hogy hangolódjanak rá a halk neszekre, hogy tudatosan mélyeket lélegezzenek, és tapasztalják meg, amint a test és a lélek teljesen felfrissül. Hagyják a rengetegben szabadon szárnyalni a lelket, és vegyék észre: ez a kirándulás az egészséghez vezet! A környék kulturális és természetes értékei ihlették Spa szertartásainkat, amelyek együtt rezdülnek a vulkanikus hegyek tiszta levegőjével, az lucfenyők örökzöldjével, a vadvirágok és a hely illatával.

Pure Altitude,

e partnerünk neve franciául rokonértelmű a hegyvidéki természet adottságai révén megőrzött, visszanyert fiatalsággal és szépséggel. Kifinomult és hatékony termékeik fő alapanyagait ritka növények és sajátos ásványok képezik. A PURE ALTITUDE kezelések több, mint 20 éves tapasztalatra alapozva jöttek létre az Alpokban, egy az itteni Kárpátokhoz hasonló környezetben. Ezek a termékek az összes fontos elemet magukban hordozzák, amelyek jólétünk elérését biztosítják.