Tevékenységek

FITNESZTEREM

Az egészségi állapot fenntartása és javítása, az izomzat megerősítése és az erőnlét növelése érdekében, tulajdonképpen az egészséges életmód gyakorlása céljából figyelmükbe ajánljuk a Bálványos Resort fitnesztermét, ahol testreszabott edzésprogramok közül választhat.

FUTÓKÖR

A fák között futni és belélegezni a tiszta levegőt, amellett, hogy hozzájárul a testi-lelki jólét fenntartásához, egyben ízületbarát is a futókör természetes kialakításának köszönhetően.
Ezért egy “hegyi futás” a Bálványos Resortban többet jelent a “szintkülönbségnél”.

GYALOGTÚRÁK

Attraktív és élménydús túraútvonalak korosztály, állóképesség és túratapasztalat szerint különböző nehézségi szintekkel.
Rövid gyalogtúrák:
Bálványos Resort – Torjai büdösbarlang – 1 óra
Bálványos Resort – Apor lányok feredője – 30 perc
Bálványos Resort – Gyógyforrások – 1 óra
Bálványos Resort – Mikes fürdő- 1 óra
Hosszú gyalogtúrák:
Bálványos Resort – Bálványosvár romjai – 4 óra
Bálványos Resort – Begyenkő – 5 óra
Bálványos Resort – Torjai büdősbarlang, Gyilkos barlang, Madártemető, Buffogó tőzegláp, Bálványos, Gyógyforrások, Apor lányok feredője- 8 óra.

Offroad

Megismerheti a környék csodálatos természeti adottságait, a különleges növény- és állatvilágot, illetve a Csomád-Bálványos kistérség történelmét, legendáit és lenyűgöző tájait, amelyet a kijelölt útvonalakat bejárva, Jeep Wrangler, Nissan Patrol, Mitsubishi Pajero, Suzuki Jimmy hegyi túrákra alkalmas terepjárókkal fedezhet fel.

Nézzünk medvét biztonságosan!

Két lesünk az év minden napján látogatható, az egyik a Szent Anna-tó, a másik Tusnádfürdő közelében található.

A leseink építésénél nagy hangsúlyt fektetünk a fotózás szempontjából tökéletes helyszín kiválasztására és a lesek nemzetközileg is legmagasabb szintű kivitelezésére. Bence Mate’s Photography a világhírű természetfotós, két éves kutatómunkával, több mint száz helyszín közül választotta ki, a fotózáshoz legtökéletesebb területeket. Bence Máté a világon az egyetlen olyan ember, aki profi vadles építésére specializálódott. https://bencemateshides.com/

Látogass meg bennünket!

MULTIFUNCIONÁLIS SPORTPÁLYA

Tenisz
Mini foci
Kosárlabda

ASZTALITENISZ

BILIÁRD

Darts

MÁSZÓFAL

ÍJAZÁS

MINI ÁLLATFARM