Tevékenységek

KONFERENCIÁK & ÜZLETI TALÁLKOZÓK

Set the description

A Balvanyos Resortban 3 különböző, korszerűen felszerelt konferenciaterem áll a vendégek rendelkezésére, melyek ideális helyszínek lehetnek céges rendezvények, üzleti találkozók, csapatépítő rendezvények szervezésére.

A Grand Santerra konferenciaterem a Spa második emeletén található, mérete 240 m2 ,  mely egy mobilfalnak köszönhetően két teremre osztható és legtöbb 160 fő befogadására alkalmas. A terem elrendezése a megrendelők igényei szerint történik. A szálloda földszintjén található Gaál András konferenciatermet  legtöbb 25 fős kis csoportok számára ajánljuk. Ezen termünk is fel van szerelve interaktív monitorral és más technikai eszközökkel.

FITNESZTEREM

Az egészségi állapot fenntartása és javítása, az izomzat megerősítése és az erőnlét növelése érdekében, az egészséges életmód gyakorlása céljából vendégeink figyelmébe ajánljuk a Grand Santerra Spa fitnesztermét, ahol testreszabott edzésprogramok közül választhatnak.

MULTIFUNKCIONÁLIS SPORTPÁLYA

Töltsd aktívan vakációdat! Multifunkcionális sportpályánk focizásra, kosárlabdázásra és teniszezésre is egyaránt alkalmas. Sportpályánkat a szálloda recepcióján lehet kibérelni, ahol vendégeink megfelelő felszerelést is kapnak.

BILIÁRD ÉS ASZTALITENISZ

Beltéri aktivítást szeretnél? Gyere barátaiddal egy biliárd vagy asztalitenisz mérkőzésre. Kérd a felszerelést a szálloda recepcióján.

ÍJÁSZAT

Tanulj meg célozni! Lődd ki az íjat! Az íjászat, amely néhány évszázaddal ezelőtt csupán a csatatéren vagy a vadászaton volt használatban, nemrég olimpiai sportág lett. Az íjászat fejleszti versenyszellemet és az összpontosítást.

MÁSZÓFAL

Próbáld ki a kötélmászást mászófalunkon. Kollegáink segítenek a biztonságos mászásban és a megfelelő útvonal kiválasztásában.

GYALOGTÚRÁK – FEDEZD FEL A KÖRNYÉKET TÚRAVEZETŐVEL

A Balvanyos Resort környékén számos gyönyörű túraútvonal vezet a különböző ásványvízforrásokhoz, mofettákhoz, tőzeglápokhoz. Ezen túraútvonalak különböző nehézségűek és különböző felkészültséggel és tapasztalattal rendelkezőknek is megfelelőek.

Túravezetés: Vendégeink a recepción vagy a conciergnél igényelhetnek túravezetőt vagy idegenvezetőt.

Rövid gyalogtúrák:

Balvanyos Resort – Torjai Büdösbarlang – Balvanyos Resort (menetidő 1 óra,  kék pont jelzés, közepes nehészségű)

Balvanyos Resort – Apor lányok feredője – Balvanyos Resort (menetidő 30 perc,  piros háromszög jelzés, könnyű nehézségű)

Balvanyos Resort – Apor lányok feredője – Gyógyforrások – Balvanyos Resort (menetidő 40 perc, piros háromszög jelzés, könnyű nehézségű)

Balvanyos Resort – Mikes fürdők – Balvanyos Resort (menetidő 40 perc, piros kereszt jelzés, könnyű nehézségű)

Hosszú gyalogtúrák:

Balvanyos Resort – Torjai Büdösbarlang – Timsós barlang – Balvanyos Resort (menetidő 1 óra 30 perc, kék pont jelzés, közepes nehézségű)

Balvanyos Resort – Gyilkos barlang – Madártemető – Buffogó tőzegláp – Torjai Büdösbarlang – Balvanyos Resort (menetidő 3 óra, kék pont jelzés, haladó nehezségű)

Balvanyos Resort – Balvanyos Vár romjai – Balvanyos Resort (menetidő 3 óra, piros kereszt jelzés, haladó nehézségű) – indulás Bálványosfürdőről

Balvanyos Resort – Csiszárfürdő –  Balvanyos Resort (menetidő 1 óra 30 perc , kék kereszt jelzés, közepes nehézségű) –indulás Bálványosfürdőről

Kerékpártúrák Bikkla elektromos kerékpárral

Szeretnéd 2 keréken felfedezni a Bálványosfürdő és a Szent Anna tó környékét? A BIKKLA elektromos kerékpárok állnak rendelkezésedre! Különböző útvonalak közül választhatsz vagy akár kipróbálhatod az összeset! A kerékpár bérlő házikót a GastroLab Balvanyos étteremmel szemben találod!

Bővebb információk az utvonalakról:

Útvonal – Borvizek útja – 50 perc, 14 km – 80RON

Útvonal – Szent Anna-tó – 100 perc, 23 km –  130RON

Útvonal – Gorgán völgye – 110 perc, 23 km – 140RON

Útvonal – Szent Anna panoráma– 130 perc, 21 km – 150RON

http://balvanyos.bikkla.ro/

MEDVELES

Élvezd a környék vadvilágát, figyeld meg az erdei állatokat természetes élőhelyükön, biztonságos magas színvonallal épített medvelesből.

Máté Bence a világ egyik leghíresebb vadvilágfotósa, két év kutatás után több száz átvizsgált terület közül választotta ki a medvék fényképezésére és megfigyelésére legalkalmasabb helyszínt.

A medvelest a Sepsibükszád fele vezető országúton (DN 11 C) közelítheted meg autóval, majd  a medveles működtetőjével  együtt 300 m gyaloglás után érkezel a célhoz.

A program minden nap napnyugta körül kezdődik,  a szálloda recepcióján történő  előzetes programálás alapján: https://medveles.hu/

MINI ÁLLATFARM

A Balvanyos Resort mini állat farmjának látogatása a kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató. A pónik örülnek a simogatásnak, és pillanatok alatt belopják magukat a szívedbe.

KALAND 4 KERÉKEN – OFF ROAD TÚRÁK

Ha szereted az izgalmas programokat, ne hagyd ki a hegyi útvonalakon haladó off road túráinkat.
Terepautóinkat tapasztalt gépkocsivezetők irányítják, és biztonságban felfedezheted a környéket velük. A program előzetes bejelentkezés alapján indul.

Kirándulás elektromos autóval

Balvanyos Resort – Apor lányok feredője – oda-vissza

Ár 50 lej/fő – max. 3 személy (+ vezető)  – 1 óra

Balvanyos Resort  – Bálványosfürdő – Csiszárfürdő – oda-vissza

Ár 100 lej/fő – max. 3 személy (+ vezető) – 2 óra

Balvanyos Resort –Sepsibüxádi panoráma  – Szent Anna tó – oda-vissza

Ár 130 lej/autó – max. 3 személy (+ vezető), 2.5 óra

*Minimum 2 fő

Sétahajókázás és pezsgőzés a Szent Anna tavon

Exkluzív nyári programot ajánlunk. Látogasd meg a Mohos tőzegláp természetvédelmi területet, és hajókázz a Szent Anna tavon pezsgőzéssel egybekötve.

A program időtartama 3 óra, megszervezése előzetes bejelentkezés alapján történik.

További programokért tekintsd meg a  NYÁRI SZABADIDŐS TEVÉKENYSÉGEK kínálatát!