Aktív kikapcsolódás

Élvezd a természetet

MULTIFUNKCIONÁLIS SPORTPÁLYA

Töltsd aktívan vakációdat! Multifunkcionális sportpályánk focizásra, kosárlabdázásra és teniszezésre is egyaránt alkalmas. Sportpályánkat a szálloda recepcióján lehet kibérelni, ahol vendégeink megfelelő felszerelést is kapnak.

BILIÁRD ÉS ASZTALITENISZ

Beltéri aktivítást szeretnél? Gyere barátaiddal egy biliárd vagy asztalitenisz mérkőzésre. Kérd a felszerelést a szálloda recepcióján.

ÍJÁSZAT

Tanulj meg célozni! Lődd ki az íjat! Az íjászat, amely néhány évszázaddal ezelőtt csupán a csatatéren vagy a vadászaton volt használatban, nemrég olimpiai sportág lett. Az íjászat fejleszti versenyszellemet és az összpontosítást.

MÁSZÓFAL

Próbáld ki a kötélmászást mászófalunkon. Kollegáink segítenek a biztonságos mászásban és a megfelelő útvonal kiválasztásában.

GYALOGTÚRÁK – FEDEZD FEL A KÖRNYÉKET TÚRAVEZETŐVEL

A Balvanyos Resort környékén számos gyönyörű túraútvonal vezet a különböző ásványvízforrásokhoz, mofettákhoz, tőzeglápokhoz. Ezen túraútvonalak különböző nehézségűek és különböző felkészültséggel és tapasztalattal rendelkezőknek is megfelelőek.

Túravezetés: Vendégeink a recepción vagy a conciergnél igényelhetnek túravezetőt vagy idegenvezetőt.

Rövid gyalogtúrák:

Balvanyos Resort – Torjai Büdösbarlang – Balvanyos Resort (menetidő 1 óra,  kék pont jelzés, közepes nehészségű)

Balvanyos Resort – Apor lányok feredője – Balvanyos Resort (menetidő 30 perc,  piros háromszög jelzés, könnyű nehézségű)

Balvanyos Resort – Apor lányok feredője – Gyógyforrások – Balvanyos Resort (menetidő 40 perc, piros háromszög jelzés, könnyű nehézségű)

Balvanyos Resort – Mikes fürdők – Balvanyos Resort (menetidő 40 perc, piros kereszt jelzés, könnyű nehézségű)

Hosszú gyalogtúrák:

Balvanyos Resort – Torjai Büdösbarlang – Timsós barlang – Balvanyos Resort (menetidő 1 óra 30 perc, kék pont jelzés, közepes nehézségű)

Balvanyos Resort – Gyilkos barlang – Madártemető – Buffogó tőzegláp – Torjai Büdösbarlang – Balvanyos Resort (menetidő 3 óra, kék pont jelzés, haladó nehezségű)

Balvanyos Resort – Balvanyos Vár romjai – Balvanyos Resort (menetidő 3 óra, piros kereszt jelzés, haladó nehézségű) – indulás Bálványosfürdőről

Balvanyos Resort – Csiszárfürdő –  Balvanyos Resort (menetidő 1 óra 30 perc , kék kereszt jelzés, közepes nehézségű) –indulás Bálványosfürdőről

Kerékpártúrák Bikkla elektromos kerékpárral

Szeretnéd 2 keréken felfedezni a Bálványosfürdő és a Szent Anna tó környékét? A BIKKLA elektromos kerékpárok állnak rendelkezésedre! Különböző útvonalak közül választhatsz vagy akár kipróbálhatod az összeset! A kerékpár bérlő házikót a GastroLab Balvanyos étteremmel szemben találod!

Bővebb információk az utvonalakról:

Útvonal – Borvizek útja – 50 perc, 14 km – 100RON

Útvonal – Szent Anna-tó – 100 perc, 23 km –  150RON

Útvonal – Gorgán völgye – 110 perc, 23 km – 160RON

Útvonal – Szent Anna panoráma– 130 perc, 21 km – 160RON

http://balvanyos.bikkla.ro/

MEDVELES

Élvezd a környék vadvilágát, figyeld meg az erdei állatokat természetes élőhelyükön, biztonságos magas színvonallal épített medvelesből.

Máté Bence a világ egyik leghíresebb vadvilágfotósa, két év kutatás után több száz átvizsgált terület közül választotta ki a medvék fényképezésére és megfigyelésére legalkalmasabb helyszínt.

A medvelest a Sepsibükszád fele vezető országúton (DN 11 C) közelítheted meg autóval, majd  a medveles működtetőjével  együtt 300 m gyaloglás után érkezel a célhoz.

A program minden nap napnyugta körül kezdődik,  a szálloda recepcióján történő  előzetes programálás alapján: https://medveles.hu/

MINI ÁLLATFARM

A Balvanyos Resort mini állat farmjának látogatása a kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató. A pónik örülnek a simogatásnak, és pillanatok alatt belopják magukat a szívedbe.

KALAND 4 KERÉKEN – OFF ROAD TÚRÁK

Ha szereted az izgalmas programokat, ne hagyd ki a hegyi útvonalakon haladó off road túráinkat.
Terepautóinkat tapasztalt gépkocsivezetők irányítják, és biztonságban felfedezheted a környéket velük. A program előzetes bejelentkezés alapján indul.

Kirándulás elektromos autóval

Balvanyos Resort – Apor lányok feredője – oda-vissza

Ár 60 lej/fő – max. 3 személy (+ vezető)  – 1 óra

Balvanyos Resort  – Bálványosfürdő – Csiszárfürdő – oda-vissza

Ár 110 lej/fő – max. 3 személy (+ vezető) – 2 óra

Balvanyos Resort –Sepsibüxádi panoráma  – Szent Anna tó – oda-vissza

Ár 140 lej/autó – max. 3 személy (+ vezető), 2.5 óra

*Minimum 2 fő

Sétahajókázás és pezsgőzés a Szent Anna tavon

Exkluzív programot ajánlunk. Látogasd meg a Mohos tőzegláp természetvédelmi területet, és hajókázz a Szent Anna tavon pezsgőzéssel egybekötve.

A program időtartama 3 óra, megszervezése előzetes bejelentkezés alapján történik.

További programokért tekintsd meg a  SZERVEZETT PROGRAMOK TELJES kínálatát!