Newest Hotel in Balvanyos Resort

Opening soon

Hotel Peakture

Descoperă cel mai nou hotel din Balvanyos Resort – Peakture Hotel. Încadrat perfect în mediul înconjurător și stilul architectural al Resortului - clădirea nouă de 4 etaje cuprinde 50 de camere elegante create cu stil si rafinament, restaurantul Bundaberry cu specialități de pizza italiană, roof top barul Champagne&more și nu în ultimul rând un Spa nou dedicat familiilor cu copii.
Amplasat în cel mai înalt punct al Resortului, clădirea oferă o priveliște montană spectaculoasă. Din fiecare colți al clădirii poți admira peisajul înconjurător și pădurea care ne înconjoară.

Camerele spațioase cu lumină naturală, stilul elegant și modern creează o atmosferă relaxantă și primitoare. Culorile calde și neutre, lemnul și accesoriile folosite în decorul interioarelor îți oferă un sentiment de confort și lux.

Hotelul Peakture Balvanyos oferă o varietate de camere duble, apartamente spațioase, și suite prezidențiale luxoase, toate echipate cu facilități moderne și confort maxim pentru a asigura un sejur cât mai relaxant și memorabil.
Oaspeții noștrii pot alege între camere cu vedere panoramică impresionantă asupra munților și camere cu vedere liniștitoare către pădure.

Detalii