Cel mai nou hotel din Balvanyos Resort

Descoperă

Peakture Hotel

Descoperă cel mai nou hotel din Balvanyos Resort – Peakture Hotel. Încadrat perfect în mediul înconjurător și stilul architectural al Resortului - clădirea nouă de 4 etaje cuprinde 50 de camere elegante create cu stil si rafinament, restaurantul Bundaberry cu specialități de pizza italiană, roof top barul Champagne&more, un centru de conferințe, și nu în ultimul rând un Spa nou dedicat familiilor cu copii.

Amplasat în cel mai înalt punct al Resortului, clădirea oferă o priveliște montană spectaculoasă. Din fiecare colți al clădirii poți admira peisajul înconjurător și pădurea care ne înconjoară.
Camerele spațioase cu lumină naturală, stilul elegant și modern creează o atmosferă relaxantă și primitoare. Culorile calde și neutre, lemnul și accesoriile folosite în decorul interioarelor îți oferă un sentiment de confort și lux.

Peakture Hotel

Hotelul Peakture Balvanyos oferă o varietate de camere duble, apartamente spațioase, și suite prezidențiale luxoase, toate echipate cu facilități moderne și confort maxim pentru a asigura un sejur cât mai relaxant și memorabil.
Oaspeții noștrii pot alege între camere cu vedere panoramică impresionantă asupra munților și camere cu vedere liniștitoare către pădure.

Peakture Hotel

Detalii

Bundaberry Gourmet Pizza Longue

Bundaberry Gourmet Pizza Longue

Restaurantul Bundaberry deschis în Hotelul Peakture este dedicat iubitorilor de pizza, unde oaspeți noștri se pot bucura de adevărată pizza italiană, proaspăt scos din cuptor. Meniul creat împreună cu maestrul pizzar Iulian Dumitrescu cuprinde pizza classică italiană (margherita, napoletana, diavola, capriciosa), pizza gourmet și pizza signature cu ingrediente proaspete din zonă precum brânza de burduf, urdă fermentată, smântână de casă, slănină secuiască, cremă de leurdă etc.
Dincolo de specialitățile de pizza vă recomandăm platourile antipasti, platoul cu bunățăți locale, și brânzeturi locale și internaționale.
Pasionați de vinuri pot alege printre sute de vinuri internaționale și românești. Cocktailurile signature și deserturile delicioase vin în completarea experienței culinare oferit de restaurantul Bundaberry.

Mai mult
Bundaberry Gourmet Pizza Longue

Grand Santerra Spa Kids Friendly

Grand Santerra Spa Kids Friendly

Grand Santerra Spa s-a dezvoltat cu un Spa nou dedicat familiilor cu copii. Aflat în clădirea hotelului Peakture, cu o suprafață totală de 2000 m² este un adevărat paradis pentru copii, unde e loc pentru distracție și voie bună. Zona splash creat special pentru ei cuprinde piscină cu mică adâncime, loc de joacă interactiv și colorat cu fântâni arteziene în diferite forme florale care se transformă în stropitori. Piscina mare este ideală pentru înot, iar jacuzzi-ul este colțul relaxării pentru toată lumea. Interiorul Spa-ului are multe spații de relaxare, șezlongurile din puf îți oferă confort și odihnă. Terasele exterioare sunt spațioase unde te bucuri de aerul curat, soare și peisajul montan.

Detalii
Grand Santerra Spa Kids Friendly