Spa Menü

Felüdülés testnek és léleknek

Spa kezeléseink a méregtelenítés, ásványdúsítás, oxigénellátás jegyében készültek, így felfrissítik testet – lelket egyaránt, segíthetnek megelőzni betegségeket, valamint hozzájárulnak a stressz leküzdéséhez és az életminőség javulásához.

Vendégeink akár egyetlen kezelés mellett döntenek, akár több  kezelést kipróbálnak, garantáltan egyedi élményben részesülnek.  Arc és testkezeléseink igazodnak mindazok igényeihez, akik életmódjavításra, egészségmegőrzésre vagy egyszerűen csak feltöltődésre vágynak.

Pure Altitude

Összhangban a helyi természet gazdagságával, egy hasonló adottságú hegyvidék bevált márkáját választottuk ki: „pure altitude”, amelyet a francia alpok ihletett és amely gyógynövényeken, valamint ásványritkaságokon alapszik. A termékcsalád kiválóságát a hatékonyság, illetve a megnyugtatóan bársonyos szerkezet adja.

A “pure altitude” szertartások, megfelelnek valamennyi kozmetikai és bőrgyógyászati előírásnak, sőt jelentősen hozzájárulnak a derűs kiegyensúlyozottság eléréséhez.

BÁLVÁNYOSFÜRDŐ – A VULKÁNOK AJÁNDÉKA

Egyedi, saját kezelések

Erdélyi RASUL – 45 PERCEUR 54/4 pers., Eur 46/3 pers., Eur 40/2 pers., EUR 32/1 pers

Méregtelenítés. Remineralizáció. Hidratálás. Az egész test megújulása.

Az ősi tisztító hagyományokat és a helyi természetes gyógytényezőket ötvöző Rasul egyedi élményt nyújt. Az  ásványi anyagokban rendkívül gazdag erdélyi kék agyagot keverjük a balvanyosi tiszta forrásvízzel. Hozzáadunk néhány csepp fenyő illóolajat, amely kiváló gyógyír a fizikai és idegi kimerültségre. Az így nyert melegített agyaggal egyenletesen beborítjuk a testet, majd ezt követően egy lágy gőzfürdőben relaxálunk. A kezelés végén egy kellemes eső mossa le az agyagot testünkről, mellyel egyidőben gondjaink is távoznak. A bőr bársonyossá válik, megtisztúl és izmaink ellazulnak. A Rasult ajánljuk kipróbálni akár egyedül, akár párban vagy szűk baráti körben.  A kezelés ideális befejezése egy lazító masszázs.

 

 

TERRA VULCANICA - 50/80 percEUR 60/ 86/ pers.

Lávaköves masszázs/Mély relaxáció/Izomlazítás/Keringés és anyagcsere javítása

Néhány csepp frissítő fenyő illóolaj csodálatos utazásra hívja vendégeinket miközben közelebb hozza az erdő hangulatát. Adja át magát a különleges forró lávaköves kezelésnek. A masszáz közben érezni fogja, amint minden feszültség távozik, ahogy a meleg, sima vulkanikus köveket célzottan a test energiaközpontjai mentén helyezzük el, elősegítve a teljes egyensúly és harmónia érzését. Terapeutánk az előmelegített kövekkel, folytonos mély simítások kombinációjával masszírozza izmait, elősegítve a vérkeringést és feszültségoldást.

A kövek melegsége segít enyhíteni az izmok merevségét és fokozza a mélyebb ellazulás érzését, a masszázs ritmikus mozgása a csend állapotába juttat. Az élmény jótékony hatással van testre és lélekre egyaránt.

A teljes kezelés alatt használt fenyőillat olyan mint a frissítő szellő. A kezelés után felfrissültnek, kipihentnek és ellazultnak fogja érezni magát, így megújult erővel néz szembe a világgal.

TESTKEZELÉSEINK

Salaktalanítás, fájdalomcsillapítás, stressz csökkentés, hidratálás, testi-lelki felüdülés - mindezeket kínáljuk kezeléseinken keresztül, amelyekhez kiváló minőségű természetes kozmetikumokat használunk.

BLANC COMME NEIGE - 50 percEUR 70/ pers.

Tápláló / Hidratáló
 

Bőrradírozáshoz «Cristaux de Neige» és pakoláshoz «Creme Comme la Neige» , mindez eredeti «Pure Altitude» aromákkal.

BLU “R”- 50 MINEUR 64/ pers.

Salaktalanítás / Ásvány dúsítás
Megoldás a reumás-, csontritkulás-, görcs-, izom- és ízületi problémákra

A parajdi sós bőrradírozást meleg kék agyagos pakolás követi boróka, csombor és levendula illóolajok kiséretében. Az említett kezelés hatékony a fájdalomcsillapításban, a testet és lelket egyaránt nyugtatja.

BLU “CEL”- 50 MINEUR 64/ pers.

Salaktalanítás / Ásvány dúsítás
Megoldás a vérkeringés, a vízanyagcsere és narancsbőr problémákra

A parajdi sós bőrradírozást kék agyagos – borostyános pakolás követi boróka és zsálya illóolajok kíséretében. Az említett összetétel láthatóan simábbá és bársonyosabbá teszi a bőrt.

ÖRÖK FIATALSÁG - 50 percEUR 70/ pers.

Erőteljesen antioxidáns / Nagymértékben hidratáló
 

Egy különleges kezelés a bőrnek: a parajdi sóval és mézzel történő tisztítást követően a testet egy hegyvidéki gyümölcskeverékkel fedjük be. Kényeztette már valaha ennyire a bőrét?

PURE & FRESH - 25 MINEUR 30/ pers.

Megtisztított és ásványokkal dúsított lélegző bőr

Ez az egyedi mélytisztítása a bőrnek parajdi sóval történik. Kiváló tapasztalat, javallott a Spa körút elejére vagy végére.

MASSZÁZS - GRAND SANTERRA SPA

Válasszon a masszázs kollekciónkból! Terapeutáink alapos felkészültsége, figyelme megszemélyesíti az Ön igényei szerint a kínálatunkat.

Király hegy - 80 percEUR 90/ pers.

Energia- és egyensúlypótlás

Ez a masszázs harmonikusan elegyíti a keleti és nyugati technikákat: Thai, Lomi Lomi, mély szöveti, Svéd- és Indiai masszázs elemek, parajdi sós zsákocskák, hegyi gyógynövényekkel és illóolajokkal gazdagított széna… Mindezt, egy teljes és felüdítő spa kezelés keretében!

1. Változat: menta, zsálya és citromfű. Ez a keverék élénkíti az anyagcserét, élesíti a szellemi tevékenységet, beleértve a memóriát is.

2. Változat: galagonya, citromfű és pipacs. Ez a keverék jótékonyan hat a szívre és az érrendszerre, nyugalmat és egyensúlyt teremt.

RITUEL A LA BOUGIE- 50 percEUR 66/ pers.

Illatos gyertyás masszázs / Táplál és felüdít

A PURE ALTITUDE egyik innovációja, amely az olvasztott gyertya balzsamos illatával és melegével befedi az egész testet, miközben teljesen ellazulhat a test és a lélek. Ezt követően a bőr ellenállhatatlanul illatos lesz!

PURE ALTITUDE - AROMATERÁPIÁS MASSZÁZS - 50/80 PERCEUR 60/86/ pers.

A jólét élménye!
Lazító / nyugtató

Ez az átható kezelés, az illóolajok és növényi kivonatok révén, testet – lelket egyaránt felüdít.
Leginkább lazító és nyugtató hatású. A PURE ALTITUDE módszer egy illatos törülközővel a nyaki tájékon a művelet végén betetőzi e Spa szertartás élményét.

PÁROS MASSZÁZS - 50 percEUR 120/ PÁR

Pároknak: ellazulás és harmónia

Ragadja magával partnerét egy illatos „utazásra”! Két masszőr egyszerre végzi ezt a kezelést egy páros masszázsszobánkban. Ezen különleges élményhez levendula, borsikafenyő és jázmin illóolajakat használunk.

TOP HEAVEN - 30 percEUR 36/ pers.

Hát, nyak és váll masszázs

Ellazítja azokat a helyeket, ahova leggyakrabban felgyűlnek a feszültségek. Különösen nyugtató hatású, a masszázs a fejtető kellemes kezelésével ér véget.

JÓLÉT MASSZÁZS - 30 percEUR 36/ pers.

Több, mint talpmasszázs!

A láb, és főként a talp bizonyos pontokon történő nyomása segíti a szervezetet, hogy helyreállítsa saját egyensúlyát. Különösen nyugtató ez a kezelés, főként azoknak, akik állómunkát végeznek.

ERDEI FEJ MASSZÁZS - 30 percEUR 36/ pers.

Ideális a stressz és a fejfájás leküzdésére

Ez egy különösen nyugtató masszázs, amely az egész világból kombinál össze harmonikusan technikákat. Eltávolítja a feszültséget, a stresszt és segít a fejfájások leküzdésében, miközben a fejre, valamint a váll és a nyak tájékára összpontosít.

Yumeiho - 80 minEUR 36/ pers.

Tökéletes egyensúly a tested számára

Ez a masszázsterápia az ősi kínai és japán gyógymódokon alapul, közepes-mély nyomású masszázs terápia, amely javítja a teljes test mobilitását. Akupresszúrát, nyújtást és ízületi manipulációkat alkalmaz, segít a testtartási rendellenességek korrigálásában és az egészség javításában.

INTENSE TISSUE REJUVENATION - 50/80 minEUR 36/ pers.

Újjászületés egy új testben

A mélyszövet masszázs alapvetően egy olyan terápia, amely az izmok és a kötőszövet ellazítására összpontosít, célja az izom és kötőszövet mélyebb masszírozása. Különösen ajánlott krónikus fájdalmak és kontraktúrák csillapítására.

Megjegyzés: előzetes egyeztetéssel a szakosodott terapeutáink vállalnak más típusú masszázsokat is, pl. Fitness, Thai,  Ayurveda.

ALTE MASAJE VINDECATOARE - 50 - 80 min EUR 70- 92/ pers.

ALTE MASAJE VINDECATOARE- 50- 80 min       EUR 70- 92/ pers.

Pentru alte tipuri de masaj: Sport masaj, Thai masaj, Masaj Ayurvedic, Shiatsu, s.a., este nevoie să verificaţi disponibilitatea terapeuţilor noştri care sunt specializaţi în astfel de tratamente.

SZERTARTÁSOK - LES RITUELS

Egy - egy hosszabb lazításhoz és a minőségi szabadidőhöz ajánljuk a spa szertartásainkat, amelyek találó kezeléseinket társítják, és amelyek a teljes felüdüléshez vezetnek. Valamennyit a „Király hegy” ihlette.

GRAND SANTERRA - 105 percEUR 104/ pers.

Bőrradírozás kék agyaggal és parajdi sóval – 25 perc
Király hegy, parajdi sós zsákocskás és hegyi gyógynövényes masszázs – 80 perc

PURE ALTITUDE - 100 percEUR 112/ pers.

PURE ALTITUDE arckezelés, a típusa szabadon kiválasztható – 50 perc
PURE ALTITUDE – aromaterápiás masszázs – 50 perc

HEGYVIDÉKI NYUGALOM - 120 percEUR 115/ pers.

Rasul, agyagos tisztító kezelés- 45 perc
Aromaterápiás masszázs – 50 perc
Csöppnyi arckezelés – gyöngéd radírozás / krémes pakolás / hidratálás – 25 perc

MONTAGNE - 125 percEUR 140/ pers.

Blue «R» vagy Blue«Cel» – 50 perc
Aromaterápiás masszázs – 50 perc
Csöppnyi arckezelés – 25 perc

Árak:
Az árakat EURO-ban vannak feltüntetve, tartalmazzák az ÁFÁ-t, és a szolgáltatások napi közép árfolyamon RON-ban kerülnek kifizetésre.  Fenntartjuk az ármódosítás jogát.

Foglalás:: +40 786 513 808, spa@balvanyosresort.ro