Activități

Fitness

Pentru menţinerea şi îmbunătăţirea sănătăţii, tonifierea musculaturii, pierderea kilogramelor în plus, creşterea condiţiei fizice, de fapt pentru un stil de viaţă sănătos şi îngrijit, vă invităm la sala noastră de fitness de la Balvanyos Resort, unde puteţi opta pentru cele mai “suitable“ programe de fitness.

Pista de alergare

Să alergăm printre copaci inspirând aer curat, ne dă o senzaţie de bine, mai ales că pământul ca şi suprafaţă de contact este mult mai prietenos cu articulaţiile. Prin urmare un “Trail Running” la Balvanyos Resort este mai mult decât ”o diferenţă de nivel”.

Drumeţii

Traseele de drumeţii montane pentru turiştii de toate vârstele şi de toate nivelurile de experienţă şi condiţie fizică, iţi taie respiraţia prin frumuseţea priveliştilor naturale.
Trasee scurte:
Balvanyos Resort - Peştera Sulfuroasă - 1 oră
Balvanyos Resort - Băile Fetelor Apor - 30 min
Balvanyos Resort - Izvoarele Tămăduitoare – 1 oră
Balvanyos Resort - Băile Mikes - 1 oră
Trasee lungi:
Balvanyos Resort –Cetatea Balvanyos - 4 ore
Balvanyos Resort - Piatra Zimbrului - 5 ore
Balvanyos Resort - Peştera Sulfuroasă, Peştera Ucigaşă, Cimitirul Păsărilor, Tinovul Buffogo, Balvanyos, Izvoarele Tămăduitoare, Băile Fetelor Apor - 8 ore.

Offroad

Puteţi cunoaşte minunăţiile naturii: specii rare de plante, fauna, animale sălbatice, istoria, locuri de legende şi peisaje superbe din regiunea Ciomad-Balvanyoş şi parcurgând traseele turstice adecvate ,în maşini(Jeep Wrangler, Nissan Patrol, Mitsubishi Pajero, Suzuki Jimny,etc), echipate special pentru trasee de munte.

Teren multifunctional de sport

Tenis
Mini fotbal
Baschet

Tenis de masa

Biliard

Darts

Zid de escaladare

Tir cu arcul

Miniferma de animale